Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το παιχνίδι Λάρισα-ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Η σημερινή είναι η καθοριστική ημέρα αναφορικά με την εξέλιξη των κρουσμάτων στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα κριθεί το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι η σαββατιάτικη (15/05, 7:30 μ.μ.) αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ για την 7η αγωνιστική των Play Out της Super League.

Ανέβηκαν στα επτά τα ενεργά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, σήμερα θα φανεί αν υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά στο εσωτερικό της ομάδας.
Αργά το βράδυ της Τρίτης η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννινα ανακοίνωσε την επιβεβαίωση ακόμα δύο κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ανεβάζοντας τα κρούσματα συνολικά στα επτά.
Πλέον, τα πάντα θα κριθούν από τον σημερινό προγραμματισμένο έλεγχο και τα νέα μοριακά PCR test, στα οποία θα υποβληθούν τα μέλη της γιαννιώτικης ομάδας. Σε περίπτωση επιβεβαίωσης νέων κρουσμάτων, τότε το παιχνίδι με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ θα αναβληθεί. Σύμφωνα με όσα ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της ΓΓΑ για την Super League θα πρέπει να υπάρχουν εκ νέου 5 κρούσματα και άνω για να παραταθεί η καραντίνα της γιαννιώτικης ομάδας. Σημειώνεται ότι τα 5 κρούσματα της περασμένης εβδομάδας δεν θα προσμετρηθούν στον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων. Πρακτικά, αν διαπιστωθούν ακόμα τρία κρούσματα τότε θα αναβληθεί η αναμέτρηση με τους Λαρισαίους.
Στην περίπτωση που τα ενεργά κρούσματα παραμείνουν επτά, τότε ο αγώνας στο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί κανονικά, με τον ΠΑΣ όμως να πηγαίνει στη Λάρισα αποδεκατισμένος λόγω κορωνοϊού και ο Αργύρης Γιαννίκης με το ζόρι θα συμπληρώσει 18αδα καθώς πέραν των 7 κρουσμάτων υπάρχει και ο Σιόντης που ακόμα κυκλοφορεί με πατερίτσες λόγω της αρθροσκόπησης που έκανε στο γόνατο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει: «Κατά τον επαναληπτικό έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκαν 2 επιπλέον θετικά δείγματα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό ενεργών κρουσμάτων στα 7. Οι προπονήσεις της ομάδας παραμένουν σε αναστολή μέχρι την Πέμπτη όπου και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου έλεγχος».