Ο κορωνοϊός... καθορίζει την τύχη του αγώνα Λάρισας - ΠΑΣ

on .

MPALA DIXTYA

• Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στα νέα τεστ που διεξήχθησαν τη Δευτέρα είναι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς περιμένουν να δουν πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί και το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, αν δεν πέσουν κάτω από τα πέντε τα ενεργά κρούσματα στους ποδοσφαιριστές των Γιαννιωτών.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της ΓΓΑ για την Super League εντοπισμός πέντε κρουσμάτων ή άνω σε αθλητές αυτομάτως σημαίνει διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, αλλά και αναστολή προπονήσεων για 7 ημέρες.
Στον ΠΑΣ οι προπονήσεις έχουν σταματήσει την περασμένη Τετάρτη και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν την Πέμπτη. Έτσι κι αλλιώς πάντως αύριο Πέμπτη θα διενεργηθούν νέα τεστ στη γιαννιώτικη ομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο στο Αλκαζάρ.
Όπως και να έχει πάντως, η προετοιμασία της γιαννιώτικης ομάδας θα είναι λειψή έως μηδαμινή για τον Σαββατιάτικο αγώνα, ο οποίος έχει αποκτήσει χαρακτήρα ντέρμπι γοήτρου μετά τις συνεχείς μειωτικές αναφορές του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικά του αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Κάργα. Μπορεί η Λάρισα να υποβιβάστηκε και μαθηματικά, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την κρατήσει στην κατηγορία, προσπαθώντας να πετύχει τιμωρία του ΠΑΣ για υπόθεση του 2015 μεταξύ Χριστοβασίλη και Αυδή.
Ο γνωστός ποινικολόγος προσπαθεί να εγείρει θέμα σύνθεσης μετοχών προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προσπάθεια που μέχρι τώρα πέφτει στο κενό. Για τον λόγο αυτό, το παιχνίδι με την ΑΕΛ το Σάββατο έχει αποκτήσει ιδιαιτερότητες και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν μέσα στο γήπεδο να δώσουν απαντήσεις στον Κούγια και την ομάδα του.
Εν τω μεταξύ χτες ανακοινώθηκε από τη Super League η ώρα διεξαγωγή της εξ' αναβολής αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική των play out ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Μαϊου με ώρα έναρξης στις 17:15.