Εν αναμονή στον ΠΑΣ της τελικής απόφασης του Αργύρη Γιαννίκη

on .

SHMA PAS

Οι πασχαλινές διακοπές και η πενθήμερη ξεκούραση τελείωσαν για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία για τη Σαββατιάτικη (08/05) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Ζωσιμάδες» για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League.
Η ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραισκάκης» τη Μεγάλη Τετάρτη έφερε τον αποκλεισμό και άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Γιαννιώτες έχουν εξασφαλίσει ήδη την παραμονή στην Super League και πλέον ο στόχος των Γιαννιωτών είναι να κλείσουν τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Απομένουν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το Σάββατο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Γιάννινα και το μεθεπόμενο Σάββατο (15/05) με αντίπαλο τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους τις ημέρες του Πάσχα για να περάσουν τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους, υπήρξαν όμως και ορισμένοι που έμειναν στα Γιάννινα, κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές.
Ο Αργύρης Γιαννίκης επέστρεψε αργά το βράδυ της Τρίτης στα Γιάννινα από τη Γερμανία και ως εκ τούτου την προπόνηση ανέλαβαν οι συνεργάτες του, οι Νίκος Μπαδήμας και Γιάννης Ντουρουντός. Το πρόγραμμα μετά την αρχική προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο. Ο Σάλιακας δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της Τρίτης καθώς άργησε να επιστρέψει από την ιδιαίτερη πατρίδα του και έχασε μεγάλο μέρος του προγράμματος, ωστόσο ακολούθησε ατομικό με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ντουρουντό.
Χτες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα υποβλήθηκαν σε μοριακά διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα το πρωί καθώς αποστέλλονται στην Αθήνα.
Εν αναμονή της απάντησης Γιαννίκη
Με την επιστροφή του από την Γερμανία ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 41χρονος ομογενής προπονητής είχε ζητήσει προθεσμία μέχρι τις αρχές Μαΐου από τον Γιώργο Χριστοβασίλη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί στην πρόταση που του έχει κάνει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ηπείρου.
Εκτός όμως από τον Γιαννίκη είναι αρκετά και τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Οι περισσότεροι περιμένουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη για να κάνουν τις τελικές συζητήσεις και να παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον τους στην ομάδα.
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα είναι στα Γιάννινα το Σάββατο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει τις τελικές συζητήσεις με τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους. Όσον αφορά τα όσα γράφονται για τον Κάστρο και το ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται επουδενί στην πραγματικότητα και δεν έχει καμία βάση και σύμφωνα με τον ίδιο τον Κολομβιανό αρχηγό πρόκειται για παραπληροφόρηση καθώς δεν έχει υπάρξει καμία επαφή μεταξύ των δυο πλευρών.