Ευκαιρία για ξεκούραση και ανασύνταξη…

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Σε ολιγοήμερες διακοπές βρίσκονται από χτες ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και τον αποκλεισμό των Γιαννιωτών από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάλεψε με νύχια και με δόντια, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό κυπέλλου και πλήρωσε τα αμυντικά κενά του, αλλά και την ατομική ποιότητα κάποιων παικτών του Ολυμπιακού όπως πχ ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ. Παρά τον αποκλεισμό, η ομάδα της Ηπείρου έπεσε μαχόμενη, κάτι που αναγνωρίζουν οι Γιαννιώτες φίλαθλοι.
Μετά το τέλος του αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Αργύρης Γιαννίκης αναχώρησε από την Αθήνα για τη Γερμανία προκειμένου να περάσει τις γιορτές του Πάσχα με την οικογένειά του. Η άδεια που έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πενθήμερη, ξεκίνησε χτες και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα του Πάσχα. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ΠΕΑΚΙ.
Μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό απομένουν πλέον δύο παιχνίδι για τους Γιαννιώτες προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν. Πρώτα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Γιάννινα και την τελευταία αγωνιστική με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, παιχνίδι που έχει αποκτήσει ιδιαιτερότητες μετά τις προκλητικές καταγγελίες του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, περί πώλησης του ΠΑΣ από τον Χριστοβασίλη τον Φλεβάρη του 2015.

Η απάντηση του Γιαννίκη
Αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Γερμανία ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει και την οριστική του απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 40χρονος Τρικαλινός τεχνικός έχει πετύχει πολλά στην ομάδα τα δύο χρόνια παρουσίας του στον γιαννιώτικο πάγκο. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης του έκανε πρόταση ανανέωσης, η οποία είναι με αυξημένες απολαβές και έδωσε χρονικό περιθώριο μέχρι τις αρχές Μαΐου για να πάρει την απάντηση του Γιαννίκη. Επομένως ο Γιαννίκης θα συζητήσει με την οικογένειά του αυτές τις ημέρες που θα βρίσκεται μαζί τους και επιστρέφοντας θα δώσει την οριστική του απάντηση.
Μαζί με τον Γιαννίκη, τις επόμενες ημέρες θα τεθούν επί τάπητος και τα συμβόλαια που λήγουν τον προσεχή Ιούνιο. Με ορισμένους έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και υπάρχει θετικό κλίμα, όπως πχ με τον Εραμούσπε, ενώ για κάποιους άλλους όπως ο Παμλίδης μάλλον ο Μάιος θα είναι ο τελευταίος μήνας τους στα Γιάννινα. Το Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα αναμένεται στα Γιάννινα και ο Γιώργος Χριστοβασίλης και θα κάνει εκ νέου συζητήσεις με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.