Θύελλα Κατσικάς - Μεσολόγγι 1- 0

on .

katsika

• Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε δίκαια με σκορ 1-0 της Α.Ε Μεσολογγίου για την 7η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Το παιχνίδι κύλησε ιδανικά για τους παίκτες του Γκούρα που κέρδισαν πέναλτι στο 2’ σε ανατροπή του Μπλέτσα από τον Χριστογιάννη. Ο Μάριος Μπλέτσας το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 στο 4’ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το Μεσολόγγι είχε καλή στιγμή στο 11’ όταν ο Κοντογιάννης εκτέλεσε φάουλ και ο Σωτηρόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρια της εστίας του Μάντζιου.
Η Θύελλα είχε καλή στιγμή με τον Πολυχρόνη στο 19’ και στο 39’ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παπαρούνα, ο Πάνος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 46’ ο Μανιάτης μπλόκαρε σε σουτ του Μπλέτσα και στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Λίτσου με δεύτερη κίτρινη. Το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος παρά τη φάση του Μπλέτσα στο 62’ που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μανιάτη αλλά και την ευκαιρία του Μεσολογγίου στις καθυστερήσεις όταν ο Ντζιμάνης έκανε τη κεφάλια, αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Διαιτησία: Καββαδίας (Σερίφης-Μερκούρης)
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Μάντζιος, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Ψαρράς (75’ Νάνος), Πάνος, Τσουμάνης, Παπαρούνας (65’ Ρίζος), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Πολυχρόνης, Κακαράντζας (76’ Κακαράντζας).
Α.Ε.Μεσολογγίου (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Φουκάλης (81’ Πουρνατζής), Κυρσανίδης (75’ Καρατσόλης), Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (56’ Μακρυπίδης), Λίτσος, Γώγα (81’ Κολοβάκης), Κοντογιάννης, Καραγιάννης.