Τη Μ. Τετάρτη ο ημιτελικός κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

on .

SHMA PAS GIANNINA

• Όπως αναμένονταν, το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ορίστηκε για τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04) στις 19:00 σύμφωνα με την χτεσινή απόφαση της ΕΠΟ. 
Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να γίνουν διαφορετική ημέρα οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί και έτσι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Πέμπτη 29 του μηνός στις 19:00. 
Πρόκειται για τον κρισιμότερο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα και μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις στην ιστορία της γιαννιώτικης ομάδας που διεκδικεί για πρώτη φορά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 
Ολοκληρώνεται η προετοιμασία  για Παναιτωλικό
Χωρίς προβλήματα και απρόοπτα κύλησε και θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League. 
Μπορεί οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα να κινούνται στους ρυθμούς της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό,  ωστόσο ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης ζητάει επίμονα από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες προκειμένου η ομάδα να δείξει καλή εικόνα μέχρι το τέλος των play out. Άλλωστε μετά τη φυγή του Λόπεθ από τον Βόλο είναι ευκαιρία για τον ΠΑΣ να πλησιάσει και γιατί όχι να κατακτήσει και την πρώτη θέση των play out.
Στον αγώνα με τους Αγρινιώτες ο Τρικαλινός προπονητής θα κάνει αλλαγές όπως έκανε άλλωστε και στην αναμέτρηση με τον Βόλο. Έτσι αναμένεται να μην αγωνιστεί εκ νέου ο Πίρσμαν, ο οποίος μπήκε χτες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο που υπέστη στο παιχνίδι με τη Λαμία, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος και το τεχνικό επιτελείο δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Βέλγος αριστερός μπακ θα είναι διαθέσιμος για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. 
Επίσης, πιθανότατα κόντρα στον Παναιτωλικό δεν θα αγωνιστεί και ο Καρτάλης καθώς ο Γιαννίκης και οι συνεργάτες του θέλουν να τον ξεκουράσουν μετά τη δεδομένη επιβάρυνση που έχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Από εκεί και πέρα, ο Κρίζμαν που μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων αυτή την εβδομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμος, ωστόσο θα είναι στην αποστολή και ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής στον παιχνίδι με τον Παναιτωλικό σαν αλλαγή, ενώ εκτός θα μείνει και ο Μιλιντσεάνου, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό στην προθέρμανση του παιχνιδιού με τον Βόλο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.
Η χτεσινή προπόνηση μετά την αρχική προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής και μικρά σπριντ, ενώ στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης με τους ποδοσφαιριστές του δούλεψαν επάνω στην αμυντική και επιθετική τακτική. Να σημειωθεί ότι στη χτεσινή προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί Ντόντης, Μπούμπας, Ρίζος, Τσιούτσιος Κύρος από την Κ 19.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Σε απολογία κλήθηκε ο ΠΑΣ
Σε απολογία κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τη Μεγάλη Πέμπτη στις 13:00. Η κλήση αφορά τα έξοδα διαιτησίας που για ακόμα μια φορά δεν πληρώθηκαν εγκαίρως από τη γιαννιώτικη ΠΑΣ, μαζί με τον Άρη και τη Λάρισα. Ως είθισται πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πληρώσει την οφειλή λίγο πριν την εκδίκαση και με την προσκόμιση της απόδειξης πληρωμής θα απαλλαχθεί από το πειθαρχικό της Super League και από τη δίωξη του αναπληρωτή υπεύθυνο ασκήσεως διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων.