Νέα ήττα για τη Θύελλα, 0-2 από τον ΟΦΑΜ

on .

katsika g ethniki

• Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Κατσικάς να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο χθεσινό εξ΄αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦΑΜ γνωρίζοντας την ήττα 0-2 και τώρα τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.
Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο διαιτητής Κεχαγιάς από την Κοζάνη ο οποίος ανακάλυψε πέναλτι στο 57’ σε υποτιθέμενη ανατροπή του Γωνιάδη από τον Μιχαηλίδη και ο ΟΦΑΜ πέτυχε το πρώτο εκ των δύο γκολ.
Η Κατσικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι που ήταν το δεύτερο μέσα σε τρεις μέρες και είχε ευκαιρίες να πετύχει πρώτη γκολ αλλά η αστοχία των επιθετικών της στοίχισε και σε αυτό το παιχνίδι.
Η Θύελλα έχασε ευκαιρίες με τους Μπλέτσα (19’, 20’), Κακαράντζα (24’, 30’ και 37’), Τσουμάνη (32’), Φαρμάκη (40’), Ψαρρά (53’).
Ο ΟΦΑΜ άνοιξε το σκορ στο 58’ όταν ο Γωνιάδης κέρδισε πέναλτι από τον Μιχαηλίδη το εκτέλεσε εύστοχα ο Σπίνουλας Σ. κάνοντας το 0-1.
Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 79’ όταν ο Γωνιάδης εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Πατσιούρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί από την πλευρά τους ευκαιρίες με τους Γραικό (9’) και Σπίνουλα (29’).
Διαιτησία: Κεχαγιάς (Δρουδάκης-Πραχαλής). Τραγική η διαιτησία στο δεύτερο μέρος δυστυχώς έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος ανακαλύπτοντας το πέναλτι στο 58’.
Κατσικά: Πατσιούρας;, Μελιγγιώτης (72’ Ρίζος), Λισγάρας, Μιχαηλίδης, Ψαρράς (72’ Περβανάς), Τσουμάνης, Νάνος (51’ Γούλας), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Πολυχρόνης (61’ Παπαρούνας), Κακαράντζας.
ΟΦΑΜ: Σκάρπος, Ταμπάκος, Κατελούζος, Γραικός Κ., Παπαδόπουλος, Λουλές (67’ Αμπατζίδης), Σπίνουλας Σ., Βλάχος (81’ Χαρβαλιάς), Γραικός Ι. (67’ Παππάς), Γωνιάδης (86’ Σπατάλας), Γραικός Γ. (86’ Σπίνουλας Ν.).