Σεφτέ στις νίκες, Γιάννενα WFC-ΓΠΟ Καστοριάς 1-0

on .

giannena gynaikes

• Με το γκολ που πέτυχε η Κατσάνου στο 81΄η γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC επικράτησε της Καστοριάς με σκορ 1-0 στο ματς που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο μέρος, οι Καστοριανές ήταν καλύτερες και μόλις στο 2’ είχαν δοκάρι με την Φασίδου, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τις Τζιάρρα και Μπασούρη, με την Χατζηλαζάρου να αποκρούει τη μπάλα σε σουτ της Μάρκου.
Στο δεύτερο μέρος, ανέβηκε η απόδοση της γιαννιώτικης ομάδας και στο 52’ είχε δοκάρι με την Κατσάνου. Η Καστοριά απάντησε και αυτή με δοκάρι της Τζιάρρα στο 57’, ενώ στο 81΄ήρθε το γκολ για τα Γιάννενα WFC με απευθείας εκτέλεση φάουλ από την Κατσάνου από μακρινή απόσταση. Τρίτο δοκάρι στις καθυστερήσεις για την Καστοριά σε σουτ της Φασίδου.
Διαιτησία: Πίγγιου( Στόλη-Λιαμίρης)
Γιάννενα WFC (Αντώνης Κοζανίτης): Χατζηλαζάρου, Σεφεριάδη (33’ Κώτση - 80’ Τόλη), Μπεκιάρη, Παπαδημητρίου, Νικοπούλου, Μαργώνη, Νικολάου, Ράπτη (86’ Ντόβα), Κατσάνου, Καραγιαννίδου, Δασιοπούλου.
Καστοριά (Χρήστος Καλύβας): Πετκάνα, Γώγου, Καιδαρτζή, Πετρογιάνννη (88’ Μορτσέκα), Κωστάρα (86’ Κωσταρέλα), Μάρκου, Φασίδου, Μπασούρη, Κυριζάκη (90’ Φιδοπούλου), Τζιάρρα, Τάσιου.