Ηττήθηκε στα Γρεβενά η Θύελλα, 2-0 από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα

on .

katsika

• Η επιστροφή της Θύελλας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, μιας και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης στο παιχνίδι που έγινε στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών για την 4η αγωνιστική.
Έτσι, η γιαννιώτικη ομάδα μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ εκκρεμεί το εξ αναβολής με τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Γκούρα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε κάποιες καλές στιγμές όπως το τετ-α-τετ του Μπλέτσα στο 15΄που νικήθηκε από τον Κοκκινίδη, ενώ στο 29’ ακυρώθηκε γκολ του Κολιούση μετά από σέντρα του Γούλα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 47’ με τον Τσακνάκη να βλέπει έξω από την εστία του τον Μάντζιο και με σουτ να κάνει το 1-0.
Η Θύελλα προσπάθησε για την ισοφάριση όμως δεν είχε τις ευκαιρίες που θα μπορούσε να κάνει γκολ. Έτσι στις καθυστερήσεις ο Ματούλας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης: Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Μποζιάρης, Δημητριάδης, Σάλα, Κοτζατίσογλου (76’ Τρομούσης), Στεργιόπουλος, Φουρλατάρας, Τσακνάκης, Χαραλαμπίδης (70΄Ματούλας), Ρούσης.
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Μάντζιος, Νάνος, Μελιγγιώτης, Μιχαηλίδης (78’ Μαρούλης), Φαρμάκης, Πάκος (48’ Λισγάρας), Γούλας, Τσουμάνης (67’ Κακαράντζας), Μπλέτσας, Πολυχρόνης, Κολιούσης (78’ Τουρμούσογλου).