Χωρίς Κρίζμαν «πετάει» για Ηράκλειο ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

proponhsh pas

• Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (3/4-17:15) με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική των play out. Στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο «Ζωσιμάδες» ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τους Εραμούσπε, Ντομίνγκεθ και Λώλη να συμμετέχουν και να βγάζουν όλο το πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του Τρικαλινού τεχνικού για τον παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης μετά την αρχική προθέρμανση περιελάμβανε αντιδράσεις, build up και επιθετική τακτική.

Ο Σάντι Κρίζμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό της οδηγίες του Γιάννη Ντουρουντού.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Αργύρης Γιαννίκης στο παιχνίδι του Ηρακλείου θα μείνει εκτός ο Εραμούσπε προκειμένου να προστατευθεί ενόψει Ολυμπιακού ενώ δύσκολα θα γίνει κάποια άλλη αλλαγή δείχνοντας έτσι ο ΠΑΣ ότι θέλει να πάρει τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 10:30 και ακολούθως ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή όπου θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα και από εκεί θα πετάξει για το Ηράκλειο.

Ο Γκορτσίλας «ρεφ» στο Ηράκλειο

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τη Μακεδονία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι ο Λάζαρος Δημητριάδης από τη Μακεδονία και ο Ανδρέας Μεΐντανάς από την Αχαΐα ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα. Διαιτητής VAR θα είναι ο Εμμανουήλ Σκουλάς από τη Θεσσαλία και AVAR ο Χρήστος Μπαλτάς από την Αχαΐα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νικόλαος Αγαδάκος από τον Πειραιά.

 Πρωταπριλιά με… δόσεις αλήθειας

Αρκετό ντόρο και συζητήσεις προκάλεσε το χθεσινό «επί του πιεστηρίου» δημοσίευμα της εφημερίδας μας περί ανανέωσης της συνεργασίας του Αργύρη Γιαννίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ του Γιώργου Χριστοβασίλη ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική του απάντηση. Παρόλα αυτά ο Τρικαλινός προπονητής έχει δώσει κάποιες εγγυήσεις αναφορικά με το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία την Γιαννιωτών. Σε καμία περίπτωση το χθεσινό δημοσίευμα δεν είχε σκοπό να παίξει με την αγωνία των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα. Αντιθέτως η επιθυμία ανανέωσης εκφράζει μαζί με εμάς και το 99,9% των Γιαννιωτών. Τα υπόλοιπα εν ευθέτω χρόνο…