Μίνι προετοιμασία για ημιτελικό και play out

on .

PAS PROPONHSH 24 3 21

• Ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας έχουν ετοιμάσει ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συνεργάτες του και δουλεύουν μαζί με τους ποδοσφαριστές του ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή των play out για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ το 2022.
Το τεχνικό επιτελείο της γιαννιώτικης ομάδας έχει ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για αυτές τις ημέρες προκειμένου οι παίκτες να δουλέψουν σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους ενόψει των 6 παιχνιδιών που απομένουν στα play out, αλλά κυρίως για να είναι η ομάδα έτοιμη για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό.
Μετά την αρχική προθέρμανση το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αρκετή δουλειά πάνω στα τελειώματα των φάσεων και εξάσκηση στις μεταβιβάσεις και το transition με ανάλογα παιχνίδια με τη μπάλα. Απόντες από τις προπονήσεις παραμένουν οι Κρίζμαν και Σιόντης, ενώ έχει επιστρέψει ο Οικονομόπουλος. Ο Κρίζμαν παραμένει εκτός λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη γάμπα, ενώ ο Σιόντης ακολουθεί ειδική θεραπεία για το οίδημα που έχει στο γόνατο. Τέλος, απών είναι και ο Λιάσος που έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων.
Η διπλή σημερινή εορτή της 25ης Μαρτίου για την Ελληνική Επανάσταση αλλά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου θα βρει τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο καθώς είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ.
Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και ενδεχομένως να ξαναδοθεί ρεπό στους παίκτες το Σαββατοκύριακο και από βδομάδα να ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο Κρήτης για τη δεύτερη αγωνιστική των play out που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Απριλίου.