Οι «κίτρινες» κάρτες ίσως φέρουν αλλαγές στην 11ενδεκάδα του ΠΑΣ

on .

KRIZMAN PAS 1

• Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την κυριακάτικη (14/03, 7:00 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Με σαφώς καλύτερες καιρικές συνθήκες προπονήθηκαν χτες οι Γιαννιώτες σε σχέση με την Τετάρτη καθώς υπήρχε ηλιοφάνεια. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει για τον αγώνα στην Τρίπολη τον τιμωρημένο λόγω καρτών Κάστρο, αλλά και τους τραυματίες Σιόντη και Οικονομόπουλο που συνεχίζουν τις αποθεραπείες τους.
Το ερωτηματικό για τον Τρικαλινό τεχνικό είναι αν θα έχει στη διάθεσή του τον Κρίζμαν που ταλαιπωρείται ακόμα από σπασμούς στη γάμπα, αλλά και το αν θα χρησιμοποιήσει ορισμένους παίκτες που βρίσκονται σε όριο καρτών όπως οι Σάλιακας, Παντελάκης και Καρτάλης με 6 κίτρινες κάρτες, αλλά και ο Ισπανός Ντομίνγκεθ με 3 κίτρινες κάρτες. Υπενθυμίζεται ότι οι κίτρινες κάρτες δεν μεταφέρονται στη διαδικασία των play out και οι «κιτρινισμένοι» παίκτες του ΠΑΣ θα μηδενίσουν, ωστόσο οι τιμωρίες και οι ποινές μεταφέρονται. Για αυτό υπάρχει η σκέψη στο τεχνικό επιτελείο να προφυλαχθούν ορισμένοι που βρίσκονται στο όριο καρτών.
Πριν την έναρξη της χτεσινής προπόνησης ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπάλληλοι του ΠΑΣ Γιάννινα υποβλήθηκαν, ως είθισται, σε διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης και τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα το πρωί.

Απολογείται σήμερα ο ΠΑΣ
Με βάση τα όσα ανέγραψε ο παρατηρητής αγώνα Δημήτρης Παπαγιάννης από τη Λάρισα στην έκθεσή του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι (13:30) o ΠΑΣ Γιάννινα στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.
Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν κλήθηκε ούτε καν σε απολογία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα και τη βίαια επίθεση σε φίλαθλο του ΠΑΣ Γιάννινα από αξιωματούχους της «πράσινης» ΠΑΕ. Ούτε όμως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη παρότι το βίντεο της επίθεσης έκανε τον γύρο των ΜΜΕ και κυρίως του διαδικτύου.