Με Κρόνο Αγ. Δημητρίου ο ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή

on .

pas giannina

• Επανεκκίνηση αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ των Γυναικών με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου σε ώρα που θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα προτού διακοπεί το πρωτάθλημα είχε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας. Πάντως, η επιστροφή στα παρκέ έχει γίνει ήδη μιας και σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΕΦΑΟ Ζωγράφου με σκορ 72-56.
Από την πλευρά της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ξεκαθάρισε ότι θα γίνει μόνο ένας γύρος στο πρωτάθλημα και ο δεύτερος γύρος θα γίνει με τη συμμετοχή των έξι πρώτων ομάδων, δεν θα υπάρξουν play out, αφού δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα, ενώ κανονικά θα διεξαχθούν τα play off όπου θα συμμετέχουν οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν στις αντίστοιχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες κρατούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, και για να προκύψουν οι φιναλίστ του τελικού, πρέπει να φτάσουν στις τρεις νίκες.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Σάββατο 6 Μαρτίου: ΠΑΟΚ – ΑΟ Σπόρτιγκ. Κυριακή 7 Μαρτίου: Δάφνη Αγίου Δημητρίου – Ελευθερία Μοσχάτου, Χανιά – Νίκη Λευκάδας, ΕΦΑΟΖ – Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα – Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Παναθηναϊκός – Εσπερίδες.
Απέκτησε Μπράουν  και Γκρέις
Την απόκτηση δυο Αμερικανίδων, της γκάρντ Ράντι Μπράουν και της forward Martè Grays ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.
H Μπράουν έχει ύψος 1,70 και είναι γεννημένη στις 13/5/1996 στο Los Angeles. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στην CODM Basketball Morocco, πριν πάρει μεταγραφή για την Haukar της Ισλανδίας τον Δεκέμβριο του 2019 και σε 16 αγώνες είχε αξιοσημείωτα νούμερα με 27.3 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 2,9 κλεψίματα. Αντίστοιχα, η 24χρονη Γκρέις είναι απόφοιτη του De Paul University, και βοήθησε σημαντικά την ομάδα της να φτάσει σε δύο τίτλους στην Περιφέρειά της, ενώ η ίδια είχε πολλές σημαντικές διακρίσεις τα δύο τελευταία χρόνια της στο NCAA. Την τελευταία χρονιά στο De Paul σε 34 αγώνες είχε 14,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ, ενώ την πρώτη της χρονιά ως επαγγελματίας στο πολύ ανταγωνιστικό WNBL της Αυσταλίας σε 15 αγώνες είχε 6,3 πόντους και 3,7 ριμπάουντ.