Συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Θύελλα Κατσικάς

on .

katsika

• Διορία μέχρι αύριο, Τετάρτη έχει δώσει η ΕΠΟ στις ομάδες των δέκα ομίλων της Γ' Εθνικής ώστε να δηλώσουν ποιες είναι πρόθυμες να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και ποιες θα αποχωρήσουν και θα υποβιβαστούν στο τοπικό.
Στον 5ο όμιλο ήδη το Καναλάκι έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και το Μεσολόγγι αποφάσισε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και η Θύελλα Κατσικάς θα ξεκινήσει εντός των ημερών προπονήσεις μιας και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε και σε συζήτηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο η ομάδα να κατέβει να αγωνιστεί σε όποια μορφή και αν είναι το πρωτάθλημα.
Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο με από 12 ως 14 αγωνιστικές αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί σε περίπτωση που οι όμιλοι λόγω των αποχωρήσεων γίνουν λιγότεροι πόσες ομάδες θα πέσουν.
Να σημειωθεί ότι στον 5ο όμιλο αν δεν υπάρξει αποχώρηση θα υποβιβαστούν 6 ομάδες.
Από Τετάρτη λοιπόν που τελειώνει η διορία της ΕΠΟ για τις ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις ώστε αν δώσουν το πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι η σέντρα να γίνει στις 28 Μαρτίου.
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ