Κλήθηκε ξανά στην Εθνική η Α. Βιντσιλαίου

on .

vintsilaioy

• Η 22χρονη αθλήτρια της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα Αγγελική Βιντσιλαίου βρίσκεται ξανά στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή Βασίλη Μασλαρινού για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος των Γυναικών ενόψει των δυο πολύ κρίσιμων παιχνιδιών για τα παράθυρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας, στις 4 Φεβρουαρίου με την Ισλανδία και δύο μέρες αργότερα με τη Βουλγαρία.
Να σημειωθεί πώς η αθλήτρια του ΠΑΣ είχε πραγματοποιήσει ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον περασμένο Νοέμβριο στα παιχνίδια της Εθνικής μας απέναντι σε Βουλγαρία και Σλοβενία που έγιναν στο Ηράκλειο.
«Ηθική ευθύνη  η Ε.Ο.Ι»..
Παράλληλα, η Διοίκηση της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ και Βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε θέση για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, οι αποκαλύψεις της οποίας προκάλεσαν σοκ στην ελληνική αθλητική κοινότητα και όχι μόνο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εξίσου σοκ προκάλεσε η αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας που απάντησε με υπονοούμενα για την αθλήτρια, ουσιαστικά κατηγορώντας την ότι «άργησε»... και διάφορα άλλα.
Στη συνέχεια καταλογίζει μεγάλη ηθική ευθύνη στην ομοσπονδία και τους πρόεδρους της όλα αυτά τα χρόνια που άφησαν έναν άρρωστο άνθρωπο να δρα ανεξέλεγκτα και κανείς δεν ξέρει τι άλλο έχει πράξει, ενώ συγχαίρουν την Σοφία Μπεκατώρου για το θάρρος που μίλησε.