Συμβολικά δώρα στις παίκτριες του ΠΑΣ από την WATT+VOLT

on .

pas basket

• Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα με τη νέα χρονιά, την πρώτη εβδομάδα της επανεκκίνησης των προπονήσεων ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Ο νέος χορηγός του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, η εταιρεία WATT+VOLT θέλησε να καλωσορίσει τις παίκτριες του ΠΑΣ με ένα συμβολικό δώρο.
Τα κορίτσια παρέλαβαν από τον υπεύθυνο του καταστήματος των Ιωαννίνων στη Λ. Δωδώνης 18, Γιώργο Ράδο τα δωράκια τους μαζί με τις ευχές για πολλές αγωνιστικές επιτυχίες το 2021.
Ο κ. Ράδος δήλωσε: "Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, ένα από τα δωράκια είναι η ατζέντα/ημερολόγιο του 2021, το οποίο πιστεύουμε ότι θα είναι το έτος των επιτυχιών και της καθιέρωσης για τις γυναίκες του ΠΑΣ! Μακάρι να μας επιτραπεί σύντομα να ενισχύσουμε τις προσπάθειές τους δια ζώσης γεμίζοντας το κλειστό!”
Όσες αθλήτριες δε μπόρεσαν να βρεθούν στο κατάστημα της WATT+VOLT παρέλαβαν το δώρο τους στην προπόνηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο κατάστημα της WATT+VOLT στη Λ. Δωδώνης 18 μπορεί κάποιον να προμηθεύεται και τα ημερολόγια των γυναικείων ομάδων του ΠΑΣ με φωτογραφίες από όμορφα μέρη του νομού μας.