Λεό και Κρίζμαν στη διάθεση Γιαννίκη

on .

pas proponhsh

• Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα άφησαν στο παρελθόν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πλέον έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης, το οποίο ειναι και το τελευταίο τους για το 2020.

Μετά το διήμερο ρεπό, Δευτέρα και Τρίτη, ξεκίνησε χτες η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα χωρίς ωστόσο την παρουσία του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αναχώρησε για την Γερμανία προκειμένου να δει την οικογένεια του και θα επιστέψει σήμερα στη βάση του στα Γιάννινα.
Η χτεσινή προπόνηση λοιπόν έγινε υπό την επίβλεψη του βοηθού του Γιαννίκη, Νίκου Μπαδήμα, αλλά και του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Ντουρουντού. Μετά την αρχική προθέρμανση το χτεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις χωρίς μπάλα και στη συνέχεια αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος πραγματοποιήθηκε παιχνίδι με εστίες στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου στο ΠΕΑΚΙ. Το παιχνίδι χωρίστηκε σε τέσσερα 7λεπτα με διαλείμματα δύο λεπτών.

Έτοιμος ο Λεό
Μετά από δυο εβδομάδες απουσίας, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Λέο, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που τον ταλαιπωρούσε. Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος και μπορεί ο Γιαννίκης να τον υπολογίζει κανονικά για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το μεγαλύτερο μέρος της χτεσινής προπόνησης έβγαλε και ο Κρίζμαν. Όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος τη Δευτέρα και ο Κροάτης επιθετικός.
Απών από το τελευταίο παιχνίδι του 2020 θα είναι ο Αλέξανδρος Καρτάλης, για τον οποίο η χρονιά ήδη ολοκληρώθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος ομογενής μέσος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής τιμωρίας τη Δευτέρα. Ο Καρτάλης εξασφάλισε ειδική άδεια από τη διοίκηση της γιαννιώτικης ομάδας και θα μεταβεί στη Γερμανία για να βρεθεί μαζί με την οικογένειά του.
Από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών απουσιάζει και ο Παντελής Πανουργιάς, ο οποίος έχει πάρει κι αυτός σχετική άδεια. Δεν αποκλείεται πάντως ο Πανουργιάς να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Γενάρη, αν και το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Σημαντική διάκριση για τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα
Ανακοινώθηκαν χτες τα αποτελέσματα για τα σωματεία που καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων και θα λάβουν την έκτακτη επιχορήγηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σύμφνωνα λοιπόν με την ειδική πλατφόρμα της ΓΓΑ για τα αθλητικά σωματεία της χώρας, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα ανάμεσα στα 3408 σωματεία τα οποία έχουν καταχωρηθεί στο μητρώο, κατέχει την 16η θέση με την καλλιέργεια επτά αθλημάτων, τα οποία διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση. Το γεγονός αυτό καθιστά τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα ως το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Δυτικής Ελλάδας, στο οποίο δραστηριοποιούνται περισσότεροι από 1000 αθλητές.