Στον ΟΦΗ επικεντρώνεται από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

pas paok

• Με άδεια χέρια και χωρίς βαθμούς στις αποσκευές του επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη Θεσσαλονίκη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, σε αγώνα που κρίθηκε στις καθυστερήσεις.

Ο αγώνας της Τούμπας ανήκει πλέον στο παρελθόν και στον ΠΑΣ πλέον κοιτούν μπροστά καθώς ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (29/11, 5:00 μ.μ.) στο Ηράκλειο.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε στα ίσια και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Εραμούσπε θα μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα. Οι Γιαννιώτες βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, έχοντας πλέον συγκάτοικους σε αυτή τη θέση τον Παναθηναϊκό και τον προσεχή αντίπαλο ΟΦΗ. Ο ΠΑΣ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 7η αγωνιστική και τη νίκη με 0-2 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.
Τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έκαναν ασκήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Χτες ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε ρεπό στους παίκτες, σήμερα το πρωί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Ο Γιάννης Κάργας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα και χτες Τρίτη, παρά το ρεπό των συμπαικτών του και θα προσπαθήσει σήμερα να μπει σε ρυθμό προπονήσεων. Αν πάντως ο Κάργας δεν καταφέρει να είναι έτοιμος για την Κυριακή, τότε ο Αργύρης Γιαννίκης θα πρέπει να επιστρατεύσει τον Πανουργιά ή τον Γώγο καθώς θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Εραμούσπε, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Τρικαλινός τεχνικός του ΠΑΣ παρακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας τηλεοπτικά την αναμέτρηση του ΟΦΗ στο Βόλο, όπου οι Ηρακλειώτες επικράτησαν με 1-4. Η ομάδα του Γιαννιώτη Γιώργου Σίμου έκανε εντυπωσιακή επανεμφάνιση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Από σήμερα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννίκης θα αναλύσει στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού των Κρητικών και την τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΣ σε αυτή την αναμέτρηση.

Θλάση στο γαστροκνήμιο ο Κρίζμαν
Άτυχος στάθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Σάντι Κρίζμαν αφού μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηραίο τραυματίστηκε εκ νέου και αντικαταστάθηκε από τον Ελευθεριάδη.
Χτες ο Κρίζμαν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και τα αποτελέσματα δεν ήταν ευχάριστα. Η διάγνωση ήταν θλάση στη γαστροκνημία, τραυματισμός που θα αφήσει τον Κροάτη επιθετικό τουλάχιστον 2-3 βδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Όσκαρ ατυχίας για τον Κρίζμαν, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι που επιστρέφει υφίσταται ένα νέο τραυματισμό. Τραυματίστηκε και επανήλθε για ένα εικοσάλεπτο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, έμεινε εκτός για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και στην Τούμπα που επέστρεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μόλις 25 λεπτά.