Απρόοπτο με Γιάννη Κάργα στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ

on .

kargas

• Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει το προσεχές Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων για το Nations League.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο της Τούμπας. Πριν τη διακοπή η ομάδα της Ηπείρου είχε δυο άσχημα αποτελέσματα στην έδρα της, την ήττα (1-2) από τη Λάρισα και τη «λευκή» ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (1-3), με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και θα προσπαθήσει να «ρεφάρει» του χαμένους βαθμούς από Λάρισα και Παναιτωλικό στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ. Ο κυριακάτικος αγώνας με το Δικέφαλο του Βορρά είναι αρκετά δύσκολος καθώς οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από θετικά αποτελέσματα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Φαίνεται ότι η αλλαγή προπονητή και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάμπλο Γκαρσία έχει αλλάξει πολλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, ο ΠΑΣ έχει αποδείξει ότι δεν τον φοβίζει κανένα όνομα αντιπάλου και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια έχει επιδείξει σοβαρότητα και έχει πάρει βαθμούς, όπως κόντρα στους δυο πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα Άρη και Ολυμπιακό.
Σχετικά με τη χτεσινή προπόνηση, ο Γιαννίκης και το τεχνικό του επιτελείο δούλεψαν με τους παίκτες πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως δεν έλειψε το απρόοπτο λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, πρόβλημα που έχει επισημανθεί πολλάκις από το τεχνικό επιτελείο. Ο Γιάννης Κάργας γλίστρησε και ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Η κατάσταση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού θα εκτιμηθεί σήμερα από τον γιατρό Σταύρο Ριστάνη και το ιατρικό επιτελείο, με το ενδεχόμενο να χάσει τον αγώνα της Τούμπας να είναι πλέον ανοιχτό και η συμμετοχή του αμφίβολη.
Αντίθετα, οι Κάστρο και Κρίζμαν έχουν επιστρέψει εδώ και ημέρες από τους τραυματισμούς τους και διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα, ο Κολομβιανός στα αμυντικά χαφ και ο Κροάτης στην επίθεση. Είναι δεδομένο πάντως ότι ο Γιαννίκης θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, ανεξάρτητα της περίπτωσης του τραυματισμού του Κάργα.

Αλλαγή ώρας στο ΟΦΗ-ΠΑΣ
Σε μια μικρή και ανεπαίσθητη αλλαγή ώρας στον μεθεπόμενο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ προχώρησε η διοργανώτρια αρχή Super League. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση με τους Κρητικούς στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου την επόμενη Κυριακή (29/11) μετατοπίστηκε κατά 15 λεπτά και θα ξεκινήσει στις 17:00 αντί για 17:15, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Η χρονική μετάθεση για τόσο μικρό χρονικό διάστημα έγινε προφανώς για να προλάβει η γιαννιώτικη ομάδα την επιστροφή της με την αεροπορική πτήση.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία και ο Γιώργος Χριστακόγλου από τη Χαλκιδική, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, επίσης από τη Χαλκιδική.
Διαιτητής VAR θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς από τη Θεσσαλία και AVAR ο Παντελής Σπυρόπουλος από την Ανατολική Αττική. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γεώργιος Τάπραντζης από την Αιτωλοακαρνανία.