Κάστρο και Κρίζμαν στη διάθεση του Αργ. Γιαννίκη

on .

lolis

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της γιαννιώτικης ομάδας για την κυριακάτικη (22/11, 7:30 μ.μ.) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Super League.
Οι δύο προπονήσεις του Σαββατοκύριακου ήταν δυνατές και με αρκετή ένταση, γι’ αυτό και η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε αποφόρτιση και ήταν πιο χαλαρή.
Χτες Τρίτη είχε δοθεί ρεπό και σήμερα θα γίνει επιστροφή στις προπονήσεις.
Το ευχάριστο για τον Αργύρη Γιαννίκη είναι πως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Κάστρο και Κρίζμαν έχουν επιστρέψει μετά τους τραυματισμούς τους σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ σήμερα θα γυρίσει από την Αθήνα και ο Αλέξανδρος Λώλης.
Το έργο των Γιαννιωτών θα είναι δύσκολο κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο η ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Θεσσαλονικείς που έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο νίκες σε Αγρίνιο και Ριζούπολη με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο.

Ντεμπούτο Λώλη στην Εθνική Ελπίδων
Την πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων πραγματοποίησε χτες στην αναμέτρηση με τη Σκωτία ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξανδρος Λώλης.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 73' στη θέση του Χριστόπουλου παίρνοντας έτσι το «βάπτισμα του πυρός» σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Εθνική μετά την ήττα της από την Τσεχία με 0-2 αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Για την ιστορία η Ελλάδα επικράτησε 1-0 της Σκωτίας με γκολ του Χριστόπουλου.