Υπό τις οδηγίες του Αργ. Γιαννίκη η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ

on .

giannikis

• Με πρωινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος επέστρεψε στα Γιάννινα, συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του δύσκολου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Super League.
Ο 40χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος και μετέβη στη Γερμανία για να περάσει κάποιες ημέρες με την οικογένειά του, όμως από χτες έχει επιστρέψει στη βάση του στα Γιάννινα, πιάνοντας και πάλι δουλειά ενόψει του επανέναρξης και της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Μετά την αρχική προθέρμανση το χτεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια και ασκήσεις με τη μπάλα σε μικρούς χώρους.
Τα ευχάριστα νέα για τον Γιαννίκη είναι ότι επέστρεψαν χτες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Κάστρο και Κρίζμαν, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Τρικαλινού τεχνικού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Απών από τη χτεσινή προπόνηση για προληπτικούς λόγους ήταν ο Κάργας, όπως και ο Πανουργιάς με το γνωστό πρόβλημα στη μέση, ενώ ως γνωστόν ο Λώλης βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και έχει ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το σημερινό αγώνα με την Τσεχία για τον Δ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U 21.
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ήταν να στρατευθούν οι Κάργας και Ελευθεριάδης για να εκπληρώσουν τη θητεία τους, όμως από πλευράς ΠΑΣ κατάφεραν να εξασφαλίσουν δίμηνη αναβολή στράτευσης για τους δύο πολύτιμους ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας.