«Εξιλέωση» με Παναιτωλικό αναζητούν στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS LARISA 4 11 20 2
• Το σοκ της εντός έδρας ήττας με 1-2 από τη Λάρισα προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ακολουθεί  άμεσα ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Παναιτωλικό αύριο Σάββατο (07/11) στο «Ζωσιμάδες» για την 8η αγωνιστική της Super League.  
Η ήττα από την ΑΕΛ στο «Ζωσιμάδες» ήταν μια ανώμαλη προσγείωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα του Αργύρη Γιαννίκη, λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και το διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου. Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού της Τετάρτης ήταν το χειρότερο φετινό για τη γιαννιώτικη ομάδα, κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον Γιαννίκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.
Ο Τρικαλινός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το ματς έκανε λόγο για κακό πρώτο ημίχρονο, αναφέρθηκε στο νόμο του Μέρφι και δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Κούραση και κόπωση υπήρχε και στις δύο ομάδες, αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Απλά εκεί που απαιτούμε να φτάσουμε μόνοι μας, πρέπει να είμαστε και έξω- αγωνιστικά λίγο πιο επαγγελματίες».
Μετά την ήττα της Τετάρτης ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στους 8 βαθμούς με συμπληρωμένες πλέον 7 αγωνιστικές. Οι Γιαννιώτες μετρούν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 πλέον ήττες, οι δύο εκ των οποίων είναι στο «Ζωσιμάδες». Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα της Ηπείρου δεν έχει γνωρίσει ακόμα τη χαρά της νίκης μέσα στην έδρα της και έχει δύο ήττες από ΑΕΚ και Λάρισα και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.
Αυτή την πρώτη νίκη εντός των τειχών θα επιδιώξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες».
Το καθολικό lockdown και οι περιορισμοί των μετακινήσεων δεν θα επηρεάσουν το πρωτάθλημα της Super League, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να συνεχιστεί η πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου, αλλά και η Basket League του μπάσκετ.
Ως εκ τούτου, το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες θα γίνει κανονικά στο «Ζωσιμάδες», ενώ χτες αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης και η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ.
Στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες ο Αργύρης Γιαννίκης θα στερηθεί ξανά των υπηρεσιών του Φάμπρι Κάστρο.
Ο Κολομβιανός αμυντικός χαφ εξακολουθεί να προπονείται ατομικά και δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, επομένως αναπόφευκτα θα μείνει εκτός και από την προσεχή αναμέτρηση. Ερωτηματικό υπάρχει και με τον Σάντι Κρίζμαν.
Ο Κροάτης μπήκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού με την ΑΕΛ, ωστόσο ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν αποκλείεται να μείνει κι αυτός εκτός αποστολής.
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Λάρισα, ακολούθησαν χτες πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα.
Διαιτητής ο Ευαγγέλου
Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό. Βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι ο Μιχάλης Παπαδάκης από το Ηράκλειο και ο Γιώργιος Στεφανής από την Καρδίτσα,  ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης από τα Τρίκαλα. 
Διαιτητής VAR θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα και AVAR ο Βασίλειος Νικολακάκης από το Ηράκλειο. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος από την Αθήνα.