Κ19 ΠΑΣ-ΑΕΚ 0-2

on .

k19

Την ήττα με 0-2 γνώρισε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ με αρνητική πρωταγωνίστρια την εκ Θεσπρωτίας ορμώμενη διαιτητή Ειρήνη Πίγγιου.
Δυστυχώς είδαμε μια από τις χειρότερες διαιτησίες που έχουμε δει σε τμήματα υποδομών με την κ. Πίγγιου να κάνει ότι περνάει από τη σφυρίχτρα της για να κερδίσει η ΑΕΚ.
Έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και δεν έδωσε ένα πέναλτι που έβγαζε μάτια υπέρ του ΠΑΣ ήταν από τα τραγικά λάθη που έκανε στο παιχνίδι ενώ υποψία φάουλ υπάρχει και στο 0-1 και υπάρχει μια φάση με τον Μαχαιρά που εκεί και πάλι ο ΠΑΣ διαμαρτύρεται για πέναλτι.
Εκτός από τα παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο δεν κράτησε καθόλου καθυστέρηση ενώ είχαμε μια αλλαγή (30’ η καθυστέρηση) και όταν έδωσε το πέναλτι είχαμε διακοπή τουλάχιστον ενός λεπτού μιας και απέβαλε τον προπονητή του ΠΑΣ.
Είναι κρίμα για τις προσπάθειες που καταβάλουν οι νεαροί παίκτες να πέφτουν επάνω σε μια τραγική διαιτησία.
Αγωνιστικά ο ΠΑΣ στάθηκε καλά στο παιχνίδι, είχε τις ευκαιρίες του για να ανοίξει το σκορ, αλλά και για να ισοφαρίσει κυρίως στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος με το σκορ 0-2 δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλά πράγματα ο ΠΑΣ έδειξε και σημάδια κούρασης και η ΑΕΚ έβγαλε φάσεις για γκολ αλλά ο Λαδιάς ήταν σε καλή μέρα αποσοβώντας δυο φορές τον κίνδυνο.
Ο ΠΑΣ απείλησε στο 11’ με τον Μπούμπα να κάνει τη σέντρα ο Γροσδάνης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Η ΑΕΚ απάντησε στο 16’ με τον Κοσίδη να δίνει την πάσα στον Γεωργέα αυτός έκανε το σουτ ο Λαδιάς όμως απέκρουσε σωτήρια.
Στο 19’ ο Γροσδάνης έφυγε σε αντεπίθεση ωστόσο άνοιξε λίγο παραπάνω το κοντρόλ της μπάλας με τον Αγγελόπουλο να την μπλοκάρει.
Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 30’με τον Ρίζο να εκτελεί κόρνερ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα οι αμυντικοί της ΑΕΚ αυτή έφτασε στον Ντόντη που έκανε το σουτ όμως ο Αγγελόπουλος ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 31΄όταν ο Κοσίδη πήρε τη μπάλα από τον Λάκκα (υπάρχει μια υποψία φάουλ) έκανε τη σέντρα και ο αφύλακτος Ρουκουνάκης με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Λαδιά κάνοντας το 0-1.
Εκτέλεση φάουλ του Γώγου στο 36’ ο Αγγελόπουλος έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε.
Στο 39’ η διαιτητής Πίγγιου ανακάλυψε πέναλτι σε πέσιμο του Κοσίδη από τον Πόγια με τους παίκτες του ΠΑΣ και τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη να διαμαρτύρονται έντονα με τον τελευταίο να βλέπει την κόκκινη κάρτα και να αποβάλλεται από τον πάγκο.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κοσίδης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-2.
Ο ΠΑΣ στο 44’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Μαχαιρά με την κ. Πίγγιου να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 51’ ο Μπούμπας έκανε τη σέντρα ο Μαχαιρά απέναντι από τον Αγγελόπουλο έστειλε τη μπάλα άουτ.
Μετά από λάθος του Ντόντη στο 56’ ο Κοσίδης πήρε τη μπάλα έκανε την πάσα στον Γεωργέα αυτός πλάσαρε αλλά επάνω στη γραμμή έδιωξε ο Γώγος.
Στο 72’ ο Κώτσιος στην προσπάθεια του Μαχαιρά πήρε τη μπάλα με το χέρι η διαιτητής όμως τα θεώρησε ακούσιο μη δίνοντας τα πεντακάθαρο πέναλτι για τον ΠΑΣ Ο Βλαχίδης στο 76’ έκανε το σουτ ο Λαδιάς απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα.
Σουτ του Πόγια στο 82’ η μπάλα άουτ.
Σουτ του Ψωμαρά στο 88’ η μπάλα άουτ.
Διαιτησία: Πίγγιου (Ράπτης-Στόλη) Θεσπρωτίας. Απέτυχε στο έργο της στο παιχνίδι και δικαιολογημένα φωνάζει ο ΠΑΣ.
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Λάκκας, Ρίζος, Ντότης, Γώγος, Μπούμπας, Λάμα (77′ Παππάς), Νάτιντσουκ (67′ Κύρκος), Μαχαίρας (77′ Βλαχόπουλος), Γροσδάνης (32′ Πόγιας), Ζώνιος (67′ Ψωμαράς)
ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Κάτσικας, Ματζουρανάκης, Κώτσιος, Τσιαχματιώτης, Παζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης (83′ Χριστόπουλος), Κορομηλάς (69′ Βλαχίδης), Γεωργέας (69′ Μιχόπουλος), Πάπα Λαερτ (62′ Μιχόπουλος)