Παναγρινιακός-Κατσικά 3-1

on .

katsika

• Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ μέσα στο Αγρίνιο η Θύελλα Κατσικάς δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Παναγρινιακό γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.
Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα ο Βάιος Τσιαφίτσας που είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις κάνει γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο η Κατσικά στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας ευκαιρίες με τον Τσιαφίτσα (4’ και 7’).
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Παπαϊωάννου στο 13’ με τους Βασιλόγιαννη και Καλοκαίρι και στο 24’ με τον Ντούλια.
Η Κατσικά άνοιξε το σκορ στο 33’ όταν ο Μούτσιος έκανε κάθετη πάσα στον Φαρμάκη που απέναντι απ τον Παρδαλό με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Άμεσα απάντησε ο Παναγρινιακός στο 40’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια από δεξιά η μπάλα φτάνει στην "καρδιά" της περιοχής όπου ο Φραγκούλης με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Θύελλα ξεκίνησε με ευκαιρία αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν το 2-1 και παρά την προσπάθεια των παικτών της Κατσικάς να φτάσουν στην ισοφάριση δεν το κατάφεραν με αποτέλεσμα να δεχθούν και τρίτο γκολ.
Σουτ του Τσιαφίτσα από καλή θέση στο 47’ μπλόκαρε τη μπάλα ο Παρδαλός.
Οι γηπεδούχοι κάνουν την ολική ανατροπή στο σκορ στο 59’ με τον Κούση να δίνει την πάσα στον Ντούλια που από δεξιά απέναντι στον Παπαϊωάννου έκανε το πλασέ στα δίχτυα για το 2-1.
Ευκαιρία στο 60' για τον Παναγρινιακό σέντρα του Κούση από δεξιά, ο Γκόλιας έκανε το μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Η Κατσικά προσπάθησε να αντιδράσει και στο 62' ο Τσουμάνης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Νέα ευκαιρία στο 67' για την Κατσικά με τον Τσιαφίτσα να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναγρινιακό με τον Φραγκούλη Σ. να βγάζει τον Βασιλόγιαννη απέναντι στον Παπαϊωάννου, ο επιθετικός του Παναγρινιακού κάνει το πλασέ και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Θύελλας.
Οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους στο 77’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια ο Παπαϊωάννου έδιωξε στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Κούσης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1
Διαιτησία: Φίτσας (Φραγκούλης-Κέφης) Πρέβεζας/Λευκάδας.
Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης Α, Σαμψώνας, Ντούλιας (67’ Αντωνόπουλος), Μήλιος (88’ Νούλας), Κούσης, Βασιλάρης (71’ Φραγκούλης Σ.), Βασιλόγιαννης (88’ Ψηφής).
Θύελλα Κατσικάς (Πέτρος Κοντοδήμας): Παπαϊωάννου, Νάνος, Μελιγγιώτης (70’ Γούλας), Πάκος (70’ Πολυχρόνης), Λισγάρας, Μούτσιος, Τσουμάνης (82’ Βελτσίστας), Ασωνίτης, Νάκος, Τσιαφίτσας, Φαρμάκης.