Χωρίς Κάργα με Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα ερωτηματικό η παρουσία του Κάστρο

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της δικής του αγωνιστικής πρεμιέρα και της κυριακάτικης αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης, όμως τα απρόοπτα δεν λείπουν από τη γιαννιώτικη ομάδα ούτε τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.
Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Τετάρτης ο Κάργας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση, ενώ χτες υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής τραυματισμός του. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, όμως όπως και να έχει η συμμετοχή του Κάργα στο βασικό σχήμα είναι σχεδόν αδύνατη καθώς δεν συμμετείχε στη χτεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Ζωσιμάδες». Το πιθανότερο είναι πάντως να προτιμηθεί ο Αργεντινός Εραμούσπε αντί του Κάργα και να αποτελέσει αυτός δίδυμο μαζί με τον Παντελάκη στο κέντρο της άμυνας.
Ερωτηματικό υπάρχει και με τον Κάστρο. Ο Κολομβιανός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε μεν στις προπονήσεις, ωστόσο έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και δεν συμμετείχε στα 3 τελευταία φιλικά των Γιαννιωτών με αντιπάλους τον Λεβαδειακό, τον Καραϊσκάκη Άρτας και τη Λάρισα.
Στη χτεσινή προπόνηση πάντως συμμετείχε κανονικά και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής και στο οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε. Το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Κάστρο ή ο Καρτάλης στο βασικό σχήμα θα φανεί από τις δύο τελευταίες προπονήσεις, σήμερα και αύριο, πριν το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης.
Τέλος, χτες επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο Ελευθεριάδης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Ωστόσο δεν προορίζεται για βασικός και θα είναι μία από τις λύσεις του Τρικαλινού τεχνικού από τον πάγκο.

Έρχεται Γιάννενα ο Μπρένερ
Στην Ελλάδα βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ, ο οποίος θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέβασε φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο στο Instagram βάζοντας μια σημαία της Ελλάδας.
Χτες αργά το βράδυ αναμένονταν στα Γιάννινα και σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για 1 χρόνο από την Μπελγκράνο.
Το θετικό με τον νεαρό Αργεντινό είναι πως πρόκειται για εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις δύο πλευρές της επίθεσης, τόσο αριστερά όσο και δεξιά, κάτι που σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον στοιχεία που λύνει τα χέρια του Αργύρη Γιαννίκη.
Ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ είναι γεννημένος στις 26 Μαΐου 1998 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μπελγκράνο πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα το 2017. Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε με την μορφή δανεισμού στην Βίλα Νταλμινε για να πάρει χρόνο συμμετοχής πριν επιστρέψει στο τέλος του 2019 στην Μπελγκράνο.

Διαιτητής ο Ευαγγέλου
Ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης.
Βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι οι Δημήτριος Μαυρουδής και Μιχαήλ Παπαδάκης από το Ηράκλειο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης από τα Τρίκαλα.
Διαιτητής VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από της Κυκλάδες και διαιτητής AVAR ο Μιχαήλ Καρσιώτης από την Κόρινθο. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θεόδωρος Γκαιτατζής από τη Δράμα.