Β' Ερασιτεχνική

on .

 b erasitexniki  

• Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες αφού ο δυνατός άνεμος επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων οι Αμπελόκηποι χρειάστηκαν ένα γκολ του Τσιούρη στο πρώτο ημίχρονο για να φύγουν με το τρίποντο από την Αμφιθέα και να έχουν το απόλυτο σε δυο παιχνίδια.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Λιόλιου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πραγματικά έδειξε πόσο ταλέντο υπάρχει.
Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 23’ με τον Τσιούρη να κάνει την κεφαλιά και η μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Γκουγιάννου.
Νέα προειδοποιητική βολή από τους Αμπελόκηπους στο 27’ και πάλι με τον Τσιούρη να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Η τρίτη ευκαιρία ήταν και η φαρμακερή με τον νεαρό Τσιούρη στο 30’ με πλασέ να κάνει το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 54’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρούτα να κάνει την κεφαλιά έδιωξαν επάνω στη γραμμή οι αμυντικοί με τους παίκτες της Αμφιθέας να υποστηρίζουν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.
Ο Καρίτσος στο 70’ έκανε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Γκουγιάννο σε καταπληκτική επέμβαση ενώ στο 75’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ και πάλι ο Γκουγιάννος έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Θανασιάς-Διαμάντης Δ.).
Αμφιθέα: Γκουγιάννος, Γκούμας, Μπαρούτας, Μήτος, Μπίμπα, Τσουμάγκας, Σδούκος (64’ Λιάπης), Καραγιάννης, Κώτσης, Κολόκας, Έξαρχος (84’ Ζώτος).
Αμπελόκηποι: Κουκουλάρης, Βλάχος, Γρίβας, Τσιούρης, Βλαχόπουλος, Μανούσης (90’ Σέχου), Τσιούρης Δ., Γαλάνης, Χριστογιώργος, Λουκάς (86’ Δευτεραίος), Αγγέλης (66’ Καρίτσος).