Πρόκριση για Πίνδο Κόνιτσας, 1-5 το Νεοχωρόπουλο

on .

kypello

• Η Πίνδος Κόνιτσας έγινε η 30η ομάδα που θα μπει στην κληρωτίδα της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, καθώς επικράτησε με 1-5 του Νεοχωρόπουλου στο γήπεδο της Λιμνοπούλας και εξασφάλισε την πρόκριση.
Μόλις στο 10΄, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-1, όταν από μπαλιά του Μήτσου, ο Μουρεχίδης σκόραρε με πλασέ.
Η Πίνδος συνέχισε στο ίδιο τέμπο και είχε δοκάρι στο 13’ με τον Πεπόνη. Στο 22’ η ακριτική ομάδα κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Κίτσου από τον Ζάννη, αλλά ο Καρατζένης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Μουρεχίδη.
Φοβερό στατιστικό για τον νεαρό τερματοφύλακα οι 2/2 επεμβάσεις σε εκτελέσεις πέναλτι φέτος και συνολικά 7/10.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ από την Πίνδο. Στο 47’ ο Κίτσος εκτέλεσε το φάουλ και ο Λάμπρου με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Στο 57’ ο Καρατζένης κατέβασε ρολά σε σουτ του Κυρτζόγλου και στην επόμενη φάση, ο Σωτήρης Κίτσιος μείωσε σε 1-2, ξαναβάζοντας στο παιχνίδι την ομάδα του.
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε και πολύ, στο 61’ από πάσα του Μουρεχίδη, ο Λάμπρου έκανε το 1-3.
Ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα για την ομάδα του Στέλιου Σιώτα. Στο 78’ ο Χαλούλος με φοβερό σουτ έκανε το 1-4 και στο 88’ ο Βασίλης Τσαλιαμάνης από μπαλιά του Κίτσου, διαμόρφωσε το τελικό 1-5
Διαιτησία: Νέος (Κόλλιας- Θανασιάς)
Νεοχωρόπουλο (Παπανικολάου): Καρατζένης, Μαραγκός, Ηλίας (60’ Χάιδος), Κούτρας(33’ Κάτσενος), Ζάννης, Σκαργιώτης, Κιτσάκης, Τέγος, Κίτσιος, Μάτσιας (65’ Θεοδώρου), Βασάκος (46’ Βελογιάννης).
Πίνδος Κόνιτσας (Σιώτας): Γεωλδάσης Γ., Πεπόνης (63’ Σπανός Αλ), Σπανός Χ, Καλές, Μήτσος, Γεωλδάσης Π., Κίτσος, Κυρτζόγλου, Λάμπρου (72 ’Τσαλιαμάνης), Δημόπουλος (72’ Χαλούλος), Μουρεχίδης (80’ Τσαλιαμάνης Χ).
Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ