Ο Γύρος της Λίμνης στηρίζει τη Γιαννιώτικη οικονομία!

on .

GYROS LIMNHS SYNENTEYKSH TRAPEZA HPEIROY

Διπλή σημασία για μία πόλη όπως τα Γιάννενα έχουν οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενεί κατά καιρούς.
Αφενός, την προβάλλουν τουριστικά εντός κι εκτός συνόρων της χώρας. Αφετέρου, προσελκύουν εκατοντάδες επισκέπτες στηρίζοντας έτσι την τοπική οικονομία και τους επαγγελματίες της.
Αυτό ισχύει με τον Γύρο Λίμνης - Ioannina Lake Run που ειδικά φέτος η διεξαγωγή του αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την περιοχή μας. Γι’ αυτό το λόγο η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου αποφάσισε να στηρίξει ακόμα πιο ενεργά τη διοργάνωση, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Ζωνίδη να τονίζει πως δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς!
Χρηματικά έπαθλα
Σε μια δύσκολη χρονιά και για τις αθλητικές διοργανώσεις, η Τράπεζα Ηπείρου αποφάσισε να αναβαθμίσει τη συμμετοχή της και από υποστηρικτής τα προηγούμενα τρία χρόνια, γίνεται πλέον χορηγός του Ioannina Lake Run. Και φέτος θα είναι αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. απονέμοντας χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι. Παράλληλα, υιοθετεί και την επιτυχημένη δράση του «Lake Run Proud Partner», που επίσης οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Συνέντευξη τύπου
Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε χθες το πρωί, ο Διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης τόνισε πως «σε μία δύσκολη χρονιά, η Τράπεζα Ηπείρου έρχεται και αναβαθμίζει τη χορηγία της. Από υποστηρικτής πλέον γίνεται χορηγός, αλλά και Official Βank Sponsor, στηρίζοντας και τη δράση Lake Run Proud Partner. Μια δράση που έδειξε ότι έχει μέλλον, κάτι που είδε και η Τράπεζα Ηπείρου, αξιολογώντας το, όπως αξιολόγησε και το οικονομικό αποτύπωμα που πρόσφατα παρουσιάσαμε».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τράπεζας Ηπείρου Κων/νος Ζωνίδης υπογράμμισε πως «δε θα ήταν δυνατόν σε μια τέτοια χρονική στιγμή που έχει γίνει τέτοιος αγώνας για να γίνει αυτή η διοργάνωση, η Τράπεζα Ηπείρου να μη συμμετέχει. Και γι’ αυτό και αναβαθμίσαμε τη συμμετοχή μας» και ευχήθηκε του χρόνου να είναι πολλοί περισσότεροι οι συμμετέχοντες και οι συνθήκες να ευνοήσουν μια αντάξια των Ιωαννίνων εκδήλωση.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Ιωάννης Βουγιούκας σημείωσε με έμφαση: «Δηλώνουμε παρόντες στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας και της οικονομίας του τόπου και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία», προσθέτοντας ότι μέσα από το Ioannina Lake Run ενισχύονται οι επαγγελματίες που επλήγησαν από τον κορωνοϊο.
Tέλος, ο εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης ανέφερε πως «στηρίζοντας τον αγώνα, στηρίζουμε τους επαγγελματίες και προβάλουμε την πόλη μας», ενώ σημείωσε ότι αυτός ο αγώνας είναι το έναυσμα και μια σηματοδότηση του πώς μπορούν να διοργανωθούν αγώνες τον καιρό του κορωνοϊού.
«Lake Run Proud Partner»
Στόχος της πρωτοβουλίας «Lake Run Proud Partner» είναι, όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση της διοργάνωσης, να ενδυναμώσει τη συνεργασία της με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει τον αριθμό, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι που θα του εξασφαλίζει εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού για τις ημέρες πριν και μετά τους αγώνες. Με ένα βραχιολάκι θα εφοδιαστούν και οι εθελοντές.
Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα https://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partners ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν (από 10% και πάνω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..