Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός από το Ελληνικό στα Γιάννενα

on .

amyras

• Συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ελληνικό Α.Ε., κα Νανά Σπυροπούλου, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας, κ. Βαγγέλη Πέρπερα είχε χθες ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ., Γιώργος Αμυράς, με θέμα την παροχή σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις προς τα αθλητικά κέντρα των Ιωαννίνων.
Είχε προηγηθεί αυτοψία του βουλευτή, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, Καλαθοσφαίρισης και Baseball, στην περιοχή του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, στο Ελληνικό, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη άρτιου υλικοτεχνικού εξοπλισμού μέρος του οποίου θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών αθλητικού χαρακτήρα στα Γιάννενα.
Η Πρόεδρος της «Ελληνικό Α.Ε.» υποδέχτηκε με ενδιαφέρον την πρόταση του βουλευτή Ιωαννίνων που έρχεται να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη.
Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πυλώνες φωτισμού, κερκίδες θεατών, κερκίδες V.I.P., δημοσιογραφικά θεωρεία, επαγγελματικό εξοπλισμό φωτισμού, συστήματα ήχου, ηλεκτρονικές κονσόλες ελέγχου, πυροσβεστικό υλικό, καθώς και φορητούς θαλάμους πολλαπλών χρήσεων.
Ο Δήμος Ιωαννιτών
Με αφορμή την επιστολή του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη προς τον Δήμαρχο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση έκτασης στην Ανατολή και στο σημείο όπου βρίσκεται και λειτουργεί το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων θεωρεί ότι μπορεί να ανοίξει ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος για τις πραγματικές αθλητικές ανάγκες της πόλης και του Δήμου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Δημοτική Αρχή θεωρεί σημαντική την πρωτοβουλία της Περιφέρειας για την μεταφορά του Κλειστού Γυμναστηρίου από το Ελληνικό.
Θεωρεί σημαντική την πρωτοβουλία του βουλευτή Γιώργου Αμυρά για την διάθεση σημαντικού αθλητικού υλικού από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού στα Γιάννενα.
Η ανάγκη για ένα δεύτερο Κλειστό Γυμναστήριο με σύγχρονες υποδομές που θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της πόλης είναι δεδομένη. Ο ουσιαστικός διάλογος που ξεκινά μπορεί να οδηγήσει στην καλύτερη λύση με την συναίνεση όλων».