Φιλικό του ΠΑΣ με Θεσπρωτό την Πέμπτη (6.15 μ.μ.) στο ΠΕΑΚΙ

on .

PAS FASH 31 8 2020

• Το τρίτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας θα δώσει μεθαύριο, Πέμπτη ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς θα υποδεχτεί τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Στον «αέρα» η σέντρα του πρωταθλήματος, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Αργύρης Γιαννίκης ψάχνει και επιζητάει να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά γίνεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος λόγω της αγωνιστικής απραξίας των Γιαννιωτών στην μετά-κορωνοϊό εποχή. Μετά λοιπόν τα δύο φιλικά με Ατρόμητο και Ολυμπιακό στην Αθήνα, οι άνθρωποι της γιαννιώτικης ομάδας έψαχναν αντίπαλο για φιλικό στα Γιάννινα πριν το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Τελικά η ομάδα αυτή είναι ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (03/09) στις 18:15 και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους. Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι όσοι εξ αυτών θελήσουν να καλύψουν το φιλικό της Πέμπτης θα πρέπει να συμπληρώσουν ειδική φόρμα-έντυπο που θα χορηγηθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και θα αφορά τον Covid-19. Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε χτες Δευτέρα ο Αργύρης Γιαννίκης. Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να μπουν και οι Κρίζμαν και Κούζικ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό την προηγούμενη εβδομάδα λόγω μυϊκών ενοχλήσεων, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα Χουάν Ντομίνγκεθ συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις προκειμένου να βρεθεί σιγά σιγά στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Στον «αέρα» η έναρξη του πρωταθλήματος
Μπορεί ο ΠΑΣ να κανονίζει φιλικά παιχνίδια και να συνεχίζει την καλοκαιρινή του προετοιμασία, ωστόσο η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος βρίσκεται ακόμα στον «αέρα». Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι επτά ΠΑΕ, που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, απουσίασαν από την προγραμματισμένη για χθες το πρωί Γενική Συνέλευση της Super League. Έτσι, αυτή προγραμματίστηκε εκ νέου για αύριο, Τετάρτη, 11:30 π.μ.. Συγκεκριμένα, οι ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης ήταν οι ομάδες οι οποίες απουσίαζαν ενώ ο Παναθηναϊκός που είναι η έβδομη ομάδα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο ήταν «παρών» λόγω της παρουσίας του αντιπροέδρου του και προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.
Βέβαια, πρόταση από τη NOVA υπάρχει, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τις «άστεγες» ΠΑΕ. Πάντως αν δεν βρεθεί λύση και στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης δεν αποκλείεται να έχουμε νέα αναβολή του πρωταθλήματος!

Χορηγός μετακινήσεων η TOYOTA Πόδας
Την συνέχιση της συνεργασίας της με την ΤOYOTA Πόδας, η οποία θα αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά τον χορηγό μετακίνησης της ομάδας, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Για μία ακόμα σεζόν η ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ θα αποτελέσει τον χορηγό μετακίνησης της ομάδας μας. Η εγγύηση και η σιγουριά της εταιρίας ΤΟΥΟΤΑ σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση και τη φροντίδα της Α.ΠΟΔΑΣ ΑΕΕ, θα κινεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με ασφάλεια και σιγουριά. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρει η εταιρία σας και είναι χαρά μας να σας έχουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ».

Στον Απόλλων Σμύρνης ο Λισγάρας
Μπορεί ο Χρήστος Λισγάρας να εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία να επαναπατριστεί και να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Super League και να περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να έρθει κάποια πρόταση από τους Γιαννιώτες, ωστόσο αυτό δεν έγινε και τελικά ο 33χρονος Γιαννιώτης κεντρικός αμυντικός αναζήτησε αλλού τη συνέχεια της καριέρας του. Μετά από 6 απολύτως επιτυχημένα χρόνια στη Ξάνθη, ο Λισγάρας έμεινε ελεύθερος από την ακριτική ομάδα και τελικά συμφώνησε με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έτσι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη Super League 1.