Φιλική ήττα (1-3) για τη Θύελλα από την Αναγέννηση Άρτας

on .

 katsika

• Σε μια δυνατή φιλική αναμέτρηση με ομάδα και πάλι της Γ Εθνικής κατηγορίας, ήρθε αντιμέτωπη η Θύελλα Κατσικάς, όπου πάρα την ήττα με 1-3 από την Αναγέννηση Άρτας, έδειξε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο με αρκετά θετικά στοιχεία.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την φιλοξενούμενη ομάδα να ‘’πατά’’ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί με 0-2 σκορ, όταν μόλις στο 8΄ ο Σκανδάλης έπειτα από προσποίηση με σουτ εκτός περιοχής ‘’έγραψε’’ το 0-1, ενώ στα μισά του ημιχρόνου ο Παπακίτσος πέτυχε το 0-2, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Μπότσαρη.
Η «κόκκινοι» αντέδρασαν μετά από το 30΄ , όταν και πραγματοποιήθηκε η πρώτη καλή στιγμή με τον Φαρμάκη από θέση βολής να στέλνει την μπάλα άουτ, καθώς η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό.
Το β΄ μέρος βρήκε την ομάδα της Θύελλας, να μπαίνει πιο δυνατά, πετυχαίνοντας μάλιστα και την μείωση του σκορ στο 47΄, όταν ο Τσιαφίτσας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πατσούρα, ενώ στο 64΄ το σουτ του Φαρμάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Πατσούρα.
Στο 86΄ ο Ροβίνας διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με πλασέ, ενώ στο 90΄ ο Βελτσίστας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν από την απευθείας εκτέλεση φάουλ, απέκρουσε με δυσκολία ο νεαρός Μήτσιος.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Γεωργίου-Σπυρογιώτης)
Θύελλα Κατσικάς (Πέτρος Κοντοδήμας): Γκορτζής, Νάνος, Ασωνίτης, Λισγάρας, Πάκος, Μούτσιος, Τσουμάνης, Φαρμάκης, Γούλας, Τσιαφίτσας, Καζαντζίδης.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γιωτάκης, Μαρούλης, Τάτσης, Νικολάου, Βελτσίστας, Τζουρμανάς, Μιχαηλίδης, Πότσης, Πιλιαφάς.
Αναγεν. Άρτας (Τάσος Νταλάκας): Πατσούρας, Μπότσαρης, Σκανδάλης, Καραγιαννίδης, Χεμπέγια, Σιδηρόπουλος, Παπακίτσος Αλ., Φωλίνας, Χούσιος, Σχισμένος, Κραμπής.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Έξαρχος, Ροβίνας, Αρτέμης, Παπαρούνης, Μπόκος, Παπακίτσος Δ., Μπόκος Ν., Μήτσιος.
Αγγελική Σιώλου