Κάρτες διαρκείας από το IBC

on .

ibc

• H ομάδα Μπάσκετ του I.B.C που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική, ανακοίνωσε τη διάθεση του πακέτου των Καρτών Ενίσχυσης που ταυτόχρονα θα είναι και Εισιτήρια Διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Σε αυτό περιλαμβάνονται:

- Κάρτα ενίσχυσης Ανδρικού τμήματος για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τους αγώνες του Κυπέλου Ελλάδας, αξίας 30€.

- Κάρτα ενίσχυσης του τμήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας έναντι του συμβολικού τιμήματος, στήριξης της προσπάθειας, των 10€. 4 Κάρτα ενίσχυσης του Γυναικείου τμήματος για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, αξίας 10€.

- Gold Card, με πρόσβαση σε όλα τα τμήματα και επιπλέον παροχές, αξίας 100€.

«Για τη προμήθεια των καρτών επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6943265764 και 6932490920.

Για το τμήμα μπάσκετ με Αμαξίδιο επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6945021252» γίνεται γνωστό από τη διοίκηση και επισημαίνεται πώς η στήριξη όλων είναι κομβικής σημασίας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει το σωματείο ώστε να εξελίσσεται συνεχώς και πολυεπίπεδα.

Σε κάθε περίπτωση και εάν η είσοδος των θεατών στους αγώνες απαγορευτεί ή είναι περιορισμένη, οι κάτοχοι καρτών ενίσχυσης για το Ανδρικό τμήμα θα προμηθεύονται μέσω email ειδικό κωδικό για την παρακολούθηση των αγώνων μέσω live streaming.