Δοκιμές υπό μεταγραφή παικτών από τον Αργ. Γιαννίκη

on .

PISPAS SOTHRHS

• Πέρα από τους 25 ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, στο Καρπενήσι βρίσκονται και 2-3 παίκτες που δοκιμάζονται από τον Αργύρη Γιαννίκη και το τεχνικό επιτελείο.

Ένας εξ αυτών, ο Σωτήρης Πίσπας, τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Ο 22χρονος επιθετικός Σωτήρης Πίσπας που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Επισκοπή δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον Αργύρη Γιαννίκη στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι. Ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς σε μια φάση της προπόνησης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, στην προσπάθεια του να στηριχτεί μετά από ένα πέσιμο στον αγωνιστικό χώρο.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Πίσπας έδειξε σοβαρό κάταγμα ωλένης και κερκίδας, κάτι που σημαίνει τουλάχιστον 3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση στο χέρι. Η χειρουργική επέμβαση θα γίνει στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τον στηρίξει τον Πίσπα στην ατυχία που τον βρήκε. Απομένει στον Γιώργο Χριστοβασίλη αν θα του προσφέρει συμβόλαιο ή θα αν τον στηρίξει με άλλο τρόπο.
Ο Σωτήρης Πίσπας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και έφτασε να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016 έχοντας και συμμετοχές στην Super League.
Το 2018 μεταγράφηκε στον Βόλο και είχε ενεργό συμμετοχή στην άνοδο της βολιώτικης ομάσας στην Super League με 18 συμμετοχές καθώς πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε και 4 ασίστ. Με τον Βόλο κατέγραψε και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ σημείωσε και ένα γκολ.
Πέρα από τον Πίσπα, στο Καρπενήσι βρίσκεται και δοκιμάζεται και ο τερματοφύλακας Χρήστος Κούμπουλα από το Κερατσίνι. Ο 19χρονος γκολκίπερ δοκιμάζεται μαζί με τον Μπότσαρη από τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ, Σπύρο Χριστόπουλο και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν ποιος και αν θα αποκτηθεί.
Η άποψη του Αργύρη Γιαννίκη είναι αυτή που θα μετρήσει τελικά για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, ενώ γίνεται προσπάθεια να υπάρξουν άμεσα 2-3 μεταγραφικές προσθήκες, όσο δηλαδή η ομάδα θα βρίσκεται στο Καρπενήσι.

Συνεργασία του ΠΑΣ με την Lamberts
Την έναρξη της συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Lamberts ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.