Προετοιμασίες ομάδων ερασιτεχνικού...

on .

krapsi proponisi

Με ανανεωμένο ρόστερ η Κράψη

• Με μπόλικη αισιοδοξία χτίζεται ο ΠΑΣ Κράψης στο γήπεδο του Ασβεστοχωρίου ενόψει της νέας σεζόν, όπου με βάση τις δυνατές προσθήκες που έκανε, είναι επακόλουθο ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις από την περασμένη Τετάρτη όπου τελέστηκε αγιασμός.
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ Κράψης Γιάννης Πασιάς ξεκαθάρισε πώς στόχος της ομάδας είναι να κάνει ένα δυνατό πρωτάθλημα, ώστε να μπει στα μπαράζ και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει.
Ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του Π.Α.Ο Ασβεστοχωρίου για την φιλοξενία και τη συνεργασία τους, ενώ τόνισε πώς θέλει να δώσει χαρά στα παιδιά,στο Δ.Σ αλλά και στο χωριό της Κράψης.
Την ευχαρίστησή του, που ήρθαν στην ομάδα καλοί χαρακτήρες και ποδοσφαιριστές, εξέφρασε ο προπονητής Βασίλης Σιαφάκας.
Επεσήμανε πώς ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός, να υπάρχει καλό κλίμα, να τα δίνουν όλα και φυσικά να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο.
Με φιλοδοξίες η προετοιμασία του Αετού Νήσου
• Εντατικά γίνονται οι προπονήσεις και στον Αετό Νήσου, μια ομάδα που έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη φέτος.
Στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, ο προπονητής Αποστόλης Τόλης ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πολύ δουλειά μέσα από τις προπονήσεις, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Καλωσόρισε και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δίνοντας το στίγμα ότι ανήκουν σε μια ποδοσφαιρική οικογένεια.

Θύελλα Ελεούσας: Στόχος η ανασυγκρότηση
• Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Λαδιά γίνονται οι προπονήσεις στη Θύελλα Ελεούσας στο ανακαινισμένο «Θ. Λώλης».
Στόχος, ανέφερε, ο πρόεδρος Γιάννης Τασιούλας αποτελεί η ανασυγκρότηση της ομάδας μετά την κακή περσινή χρονιά, ευχαρίστησε τον Δήμο για το έργο και τόνισε πώς είναι σε συζητήσεις με τον Δήμο για την διαμόρφωση και του περιβάλλοντα χώρου, μιας και υπάρχει στα σχέδια να μπει ενδεχομένως νέα κερκίδα.

Προετοιμάζεται πυρετωδώς  η Ζωοδόχος
• Διατήρηση του βασικού κορμού, δυο μεταγραφικές κινήσεις με Κατσίφα και Καραγιώργο είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα στην προετοιμασία του Α.Ο Ζωοδόχου ενόψει της νέας σεζόν.
Την περασμένη Δευτέρα, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία και των μελών της Διοίκησης και οι παίκτες ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σκούφαλη.
Ο προπονητής της ομάδας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πώς στόχος είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, να έχει μία δυνατή έδρα και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.
Αναφέρθηκε και στη δουλειά που έγινε πέρυσι που συνοδεύτηκε με την επάνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική, ενώ χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός της παραμονής του βασικού κορμού στην ομάδα.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ασβεστοχωρίου
• Η νέα σεζόν θα βρει το Ασβεστοχώρι στην Α’ Ερασιτεχνική μετά από τέσσερα χρόνια και η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά στο γήπεδο στολίδι του χωριού.
Το Ασβεστοχώρι είναι μια ομάδα αποτελούμενη κυρίως από ποδοσφαιριστές του χωριού και αυτό είναι ένα κίνητρο παραπάνω, ώστε να δείξουν και αυτοί ότι μπορούν να έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Με ευδιάθετο κλίμα οι προπονήσεις στον Βοτανικό

• Η ομάδα του Βοτανικού κράτησε τον περσινό βασικό κορμό της και έχοντας και πάλι στα ηνία της τον Σωτήρη Δογορίτη, άρχισε τις προπονήσεις, κάνοντας και τον καθιερωμένο αγιασμό στο παλιό γήπεδο της Μπάφρας ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στην Α’ Ερασιτεχνική.
Στις δηλώσεις του ο προπονητής Σωτήρης Δογορίτης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Γ. Τζίμα που τον πήρε πέρυσι στην ομάδα και τους παίκτες για την καταπληκτική χρονιά.
Το μυστικό, είπε, ήταν πώς ομάδα χτίστηκε πάνω σε τέσσερις βασικούς πυλώνες, τον σεβασμό, την ειλικρίνεια, την εντιμότητα,τη δικαιοσύνη, υπήρχε θετική ενέργεια και η ομάδα θα συνεχίσει πάνω σε αυτές τις βάσεις και στην Α’ Κατηγορία. Ανέφερε πώς παρέμειναν στην ομάδα 18 παίκτες, αποκτήθηκαν πέντε και αναμένονται ακόμη δυο. Θα προσπαθήσουν, είπε, με τον συνεργάτη του Κώστα Κουτσούμπα να βάλουν τους παίκτες σε σωστή κατεύθυνση, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να παίξουν ένα ποδόσφαιρο που θα το ευχαριστιούνται οι ίδιοι και όσοι το παρακολουθούν. Τέλος, στόχος είναι να έχουν μια υγιή ομάδα εντός και εκτός αποδυτηρίων όπως και πέρυσι.
Αγγελική Σιώλου

Δυναμωμένο φέτος το Κεφαλόβρυσο

• Την προετοιμασία του έχει ξεκινήσει η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου και τις προηγούμενες μέρες μετά τον αγιασμό, οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τον προπονητή Μπάμπη Ρούντα.
Το Κεφαλόβρυσο, φέτος, έχει κάνει πολύ δυνατά μεταγραφικά χτυπήματα με στόχο η ομάδα να μην κινδυνεύει όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές και ίσως να στοχεύει φέτος και σε κάτι περισσότερο.
Στο φουλ οι προπονήσεις στην Αετορράχη

• Στη φυσική της έδρα τελέστηκε ο αγιασμός και έγινε η πρωτη προπόνηση της Αετορράχης ενόψει νέας σεζόν.
Ο προπονητής Δημήτρης Ξανθάκης καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και τους επεσήμανε ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά με υπομονή και επιμονή, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της γρήγορης παραμονής στη Β’ Ερασιτεχνική.
Με το ίδιο μοντέλο και  φέτος οι Αμπελόκηποι

• Το συγκρότημα του Κώστα Λιόλιου θα πορευτεί και φέτος με τη συνταγή του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας, δίνοντας στους νεαρούς παίκτες την ευκαιρία να αναδειχθούν, ενώ στόχος αποτελεί να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό.
Μέχρι στιγμής έχουν έρθει στην ομάδα οι Γρέβιας, Νάτσης, Τσιούρης, Καριτσος,Βλαχόπουλος, το ρόστερ έχει κλείσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ στη διάρκεια της προετοιμασίας θα κριθεί αν αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες.
Από πλευράς Διοίκησης των Αμπελοκήπων υπήρχε η ενημέρωση πώς πάντα σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι, τον πρώτο λόγο για το γήπεδο της Λιμνοπούλας θα τον έχει η ομάδα, δηλαδή θα προηγούνται οι Αμπελόκηποι για τον κανονισμό ημερών-ωρών χρήσης αποδυτηρίων και αγωνιστικού χώρου.
Παράλληλα, έγινε γνωστό πώς στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας θα υπάρχει ένας χώρος ανάμεσα από τους δυο πάγκους που θα μπορούν να βρίσκονται και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.
Ο προπονητής Κώστας Λιόλιος, τόνισε πώς στόχος είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό, παραμένοντας πιστή στο πλάνο της ανάδειξης ταλέντων από την ακαδημία και γενικά από την περιοχή.
Ξεκίνημα και για την Περίβλεπτο

• Στο χορό της προετοιμασίας έχει μπει και ο ΠΑΣ Περιβλέπτου, με τον προπονητή Λευτέρη Νάση να είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του στο πρωτάθλημα.
Γίνεται προσπάθεια, είπε, η ομάδα να πάρει άλλους δύο ποδοσφαιριστές, στόχος της ομάδας είναι να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα ματς και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται  η προετοιμασία στον Π.Α.Ο Ηλιόκαλης.

• Η ομάδα προπονείται στο όμορφο γήπεδο του χωριού λόγω και του φυσικού κάλλους του περιβάλλοντα χώρου.
Η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι αρκετά ικανοποιητική και η ομάδα πρόκειται φέτος να δώσει έμφαση στην ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Αξίζει να σημειωθεί πώς έχει κατασκευαστεί και τσιμεντένια κερκίδα. Στο περιθώριο της προπόνησης του Σαββάτου μίλησε ο προπονητής του Π.Α.Ο Ηλιόκαλης Αντώνης Δημητρίου.
Εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στην προετοιμασία και τόνισε πώς με δουλειά θα καρπωθούν πολύ καλά αποτελέσματα στο μέλλον.
Έκανε γνωστό πώς η Ηλιόκαλη θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με Σερβιανά, Κουτσελιό, Σταυράκι, Ροδοτόπι,Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα και Αετορράχη. Προσπαθούμε, είπε, να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, να μπορεί εύκολα ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής να θέλει να παίξει σε αυτό το όμορφο γήπεδο και με μια διοίκηση πολύ οργανωμένη που παρέχει τα πάντα στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.