Τη λίστα του Αργ. Γιαννίκη εξετάζει ο Γ. Χριστοβασίλης

on .

pas proponisi  

Συνεχίστηκε και χθες, με δυο προπονήσεις, η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο προπονητικό κέντρο του ΠΕΑΚΙ.
Η πρωινή προπόνηση ήταν… αφιερωμένη στην φυσική κατάσταση με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να χύνουν πολλά κιλά ιδρώτα. Παρόλο που η προπόνηση ήταν πρωινή, οι υψηλές θερμοκρασίες έκαναν δυσκολότερη την προσπάθεια των παικτών.
Το απόγευμα, οι ρυθμοί έπεσαν λίγο, με τον τρικαλινό κόουτς να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική σε παιχνίδια με την μπάλα σε μικρό χώρο.
Εν αναμονή ανακοινώσεων
Στο μεταγραφικό μέτωπο, μένει μόνο το τυπικό μέρος για την ανακοίνωση του Σάλιακα ο οποίος αναμένεται να είναι και η πρώτη επίσημη προσθήκη. Ο παίκτης θα περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και θα ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.
Άλλωστε η επίσημη μεταγραφική περίοδος ξεκινά το Σάββατο 1 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου. Πάντως, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης έχει ήδη στα χέρια του την λίστα με τις προσθήκες που θέλει ο Αργύρης Γιαννίκης την επόμενη σεζόν και κινείται με άκρα μυστικότητα. Το ίδιο ισχύει και για την θέση του γενικού αρχηγού καθώς άγνωστο ακόμα παραμένει το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Γιώργο Ντάσιο.
Σήμερα, εξάλλου θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ σε συνεργασία με την Hall of Brands και η εταιρία η οποία θα ντύσει την ομάδα την επόμενη χρονιά.
Την Δευτέρα συνεδριάζει η S.L.
Για την Δευτέρα 3 Αυγούστου, ορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League μέσω τηλεδιάσκεψης, στο οποίο θα συζητηθούν μια σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων είναι και η παρουσία ή μη φιλάθλων στους αγώνες πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μόλις προχθές ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την διεξαγωγή αγώνων με κόσμο και είχε παραπέμψει το θέμα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ η απόφαση θα είναι βασισμένη και στα τότε επιδημιολογικά στοιχεία.
Τα θέματα που θα συζητηθούν την Δευτέρα στο Δ.Σ. είναι τα κάτωθι:
1. Επικύρωση θέσεων 7 έως και 14 βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
2. Τηλεοπτικά ζητήματα.
3. Παρουσία φιλάθλων στους αγώνες Πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου – συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
4. Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
5. Διάφορα