Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

pas 23 7

Σε εντατικούς ρυθμούς με καθημερινές διπλές προπονήσεις μπήκε από χτες η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, υπό τις οδηγίες του Αργύρη Γιαννίκη και του τεχνικού επιτελείου.
Οι Γιαννιώτες είναι η πρώτη ομάδα της Super League 1 που ξεκίνησε προετοιμασία καθώς καλούνται να καλύψουν μεγάλο χαμένο έδαφος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας. Το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ ήταν στις 8 Μαρτίου με αντίπαλο την Κέρκυρα, κάτι που σημαίνει πολλούς μήνες απραξίας. Ο σχεδιασμός λοιπόν του προπονητή και των συνεργατών του είναι να ξεκινήσει από το μηδέν η προετοιμασία και να υπάρξει αρκετός χρόνος δουλειάς και επανένταξης.
Φυσικά, είναι απαραίτητο να πάρουν οι ποδοσφαιριστές αγώνες στα πόδια τους, γι’ αυτό και γίνεται ένας αγώνας δρόμου για να κλειστούν φιλικά παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο, είτε στο Καρπενήσι είτε μετά την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επιθυμία του Αργύρη Γιαννίκη είναι να κάνει ο ΠΑΣ πάνω από 10 φιλικά μέσα στην καλοκαιρινή προετοιμασία.
Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής θα συνεχιστούν για ένα δεκαήμερο ακόμα και στη συνέχεια, την Κυριακή 2 Αυγούστου, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Avaris, μόνιμο προορισμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας τα τελευταία χρόνια.
Χωρίς Νάουμετς και Κρίζμαν
Εν τω μεταξύ, ούτε χτες κατάφεραν να φτάσουν στα Γιάννινα ο Ουκρανός Νάουμετς και ο Κροάτης Κρίζμαν, σε αντίθεση με τον Γάλλο επιθετικό Λέο, ο οποίος είναι από την Τετάρτη στην πόλη των Ιωαννίνων και έχει ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Νάουμετς αναμένεται στα Γιάννινα σήμερα το βράδυ και ο Κρίζμαν ενδεχομένως το Σάββατο, λόγω των καθυστερήσεων και των αναβολών που υπάρχουν στις πτήσεις από το εξωτερικό προς την Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη, το «παρών» έδωσαν 27 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και αρκετά παιδιά από την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Μπότσαρης, Παντελάκης, Κάστρο, Σιόντης, Λιάσος, Λώλης, Νικολιάς, Λέο, Γώγος, Καρτάλης, Πήλιος, Μαχαίρας, Γροσδάνης, Παμλίδης, Ξύδας, Λαδιάς, Δασκαλάκης, Οικονομόπουλος, Ζιούλης, Ελευθεριάδης, Πανουργιάς, Βασιλάκης, Λάμα, Mπούμπας και Πόγιας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά με τον ΠΑΣ προπονείται ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να παραμείνει στα Γιάννινα ως δανεικός και την επόμενη χρονιά. Επίσης, στις προπονήσεις των πρώτων ημερών της νέας σεζόν συμμετέχει και ο νεαρός Βασιλάκης, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός την περσινή σεζόν στο Σούλι Παραμυθιάς.