Άρχισε το «χτίσιμο» της νέας χρονιάς στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PROTH PROPONHSH PAS IOYL 2020

Τα «κεφάλια μέσα» από χθες στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τον « Άγιαξ της Ηπείρου» στα σαλόνια της Super League 1 έπειτα από απουσία ενός έτους.
Η εναρκτήρια συγκέντρωση της ομάδας ήταν αναμφίβολα διαφορετική από άλλες χρονιές, εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αυτό είναι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, μιας και το βασικό θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμη χρονιά στο Καρπενήσι, όπου ο ΠΑΣ θα καταλύσει εκεί από τις 2 έως τις 12 Αυγούστου, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστά κάποια φιλικά παιχνίδια.
Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι, όπως αναμενόταν, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος και παρακολούθησε την προπόνηση.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ πάτησαν το πόδι τους στον βελτιωμένο αγωνιστικό χώρο του Πανηπειρωτικού, πλαισιωμένοι από το τεχνικό επιτελείο.
Αναλυτικά το παρών έδωσαν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Κάστρο, Σιόντης, Λιάσος, Λώλης, Νικολιάς, Λέο, Γώγος, Καρτάλης, Πήλιος, Μαχαίρας, Γροσδάνης, Παμλίδης, Ξύδας, Λαδιάς, Δασκαλάκης, Μπότσαρης, Οικονομόπουλος, Ζιούλης, Ελευθεριάδης, Πανουργιάς, Βασιλάκης, Λάμα,Πόγιας και Μπούμπας.
Από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που δεν είχαν αφιχθεί στα Γιάννενα τις προηγούμενες μέρες λόγω της δυσκολίας που έχει προκύψει με τις αεροπορικές πτήσεις, κατάφερε να δώσει το παρών ο Γάλλος επιθετικός Λέο, με τους Κροάτη Σάντι Κρίζμαν και τον Ουκρανό Νάουμετς να απουσιάζουν και χθες.
Παρθενική προπόνηση ο Μπότσαρης
Η παρουσία του Θεσπρωτού 19χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Μπότσαρη στη χθεσινή πρώτη της ομάδας δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και το φλερτ μεταξύ του πρώην γκολκίπερ του Παναθηναικού και του ΠΑΣ υπήρχε εδώ και αρκετές ημέρες. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες και να προπονηθεί αρχικά μαζί με τους τερματοφύλακες Χουτεσιώτη, Γιαννίκογλου και Λαδιά, Δασκαλάκη από την Κ19 υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Σπύρου Χριστόπουλου.
Κανονικά ο Νικολιάς
Το προπονητικό πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά χθες ο μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Νικολιάς, μιας και δεν αποχώρησε επίσημα ακόμα από την ομάδα και προπονήθηκε με τους υπόλοιπους υπό τις οδηγίες του Αργύρη Γιαννίκη και των συνεργατών του, βοηθού Νίκου Μπαδήμα και φυσικά από τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντό.
Να σημειωθεί πώς αρκετοί παίκτες της Κ19 συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση, ενώ οι παίκτες μετά τις ασκήσεις με τη μπάλα, έπαιξαν και το πρώτο τους οικογενειακό διπλό.
Για σήμερα είναι προγραμματισμένες δυο προπονήσεις, μια το πρωί και μια το απόγευμα, στο ΠΕΑΚΙ.