Σήμερα η πρώτη προπόνηση της νέα σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 21 7 20

Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα, με το βλέμμα στην επερχόμενη χρονιά που θα βρει τη γιαννιώτικη ομάδα στην Super League 1, μετά από απουσία μίας χρονιάς.
Μετά από ένα διήμερο εργομετρικών τεστ, αιματολογικών και ιατρικών εξετάσεων, με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο γκρουπ, οι Γιαννιώτες ξεκινούν σήμερα και επίσημα την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν που θα τους βρει στην πρώτη κατηγορία, παρουσία κιόλας του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Χριστοβασίλη.
Οι εξετάσεις και τα τεστ των δύο προηγούμενων ημερών, Δευτέρας και Τρίτης, κύλησαν ομαλά και χωρίς προβλήματα υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Ντουρουντού. Εξαίρεση αποτέλεσαν 3 ποδοσφαιριστές, οι Λέο, Νάουμετς και Κρίζμαν που θα χρειαστούν 1-2 ημέρες ακόμα για να επιστρέψουν και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθούν κι αυτοί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, ο έτερος ξένος των Γιαννιωτών, ο Κολομβιανός Κάστρο παρέμεινε στην Ελλάδα και βρίσκεται ήδη στα Γιάννινα.
Ο Γάλλος Λέο, ο Ουκρανός Νάουμετς και ο Κροάτης Κρίζμαν αντιμετώπισαν προβλήματα και δυσκολίες στις αεροπορικές πτήσεις προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού και τους δόθηκε από την ομάδα διήμερη παράταση στην άδεια προκειμένου να καταφέρουν να επιστρέψουν στη βάση της ομάδας στα Γιάννινα.
Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου βρίσκεται ήδη και ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος θα καθοδηγήσει σήμερα τους παίκτες στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Στην πόλη των Ιωαννίνων έφτασε χτες και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στο ΠΕΑΚΙ. Ο μεγαλομέτοχος της γιαννιώτικης ομάδας είχε χτες και θα έχει και σήμερα σειρά επαφών και συναντήσεων για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, κυρίως για το χορηγικό κομμάτι της επόμενης χρονιάς.
Εκτός από τους Λέο, Νάουμετς και Κρίζμαν σημερινή πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν δεν θα βρίσκονται οι Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Περιστερίδης και Σεργκελασβίλι, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν νέα πρόσωπα στο ΠΕΑΚΙ, όπως ο νεαρός τερματοφύλακας Μπότσαρης.
Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες της εποχής του κορωνοϊού και με εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν από την ΓΓΑ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι επισημότητες των περασμένων ετών δεν θα υπάρχουν, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε ο καθιερωμένος αγιασμός.
Στη χτεσινή της ανακοίνωση για τα εργομετρικά τεστ και τις ιατρικές εξετάσεις η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε το Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο Ιωαννίνων για την πολύτιμη επιστημονική και ιατρική υποστήριξη.