Στο… κενό η προσπάθεια της Λιβαδειάς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

on .

MPALA SFYRI

• Εκδικάστηκε, χθες, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός, η οποία είχε θεωρήσει παράνομη την απόφαση περί οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2, μιας και στην τροπολογία Αυγενάκη αναφερόταν ότι οι τροποποιήσεις των προκηρύξεων μπορούν να γίνουν μόνο με τις ψήφους των ¾ του συνόλου των μελών του Δ.Σ. Έτσι απαιτούνταν 13 ψήφοι μεταξύ των 17 μελών του Δ.Σ., με την απόφαση της διακοπής να ψηφίζεται από 11 μέλη.
Από τη μεριά των ομάδων που απουσίαζαν στο πρόσφατο ΔΣ (Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα) όπου πάρθηκε η απόφαση, δόθηκαν κάποια απαραίτητα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή, μέσω των οποίων συναινούν στην διακοπή του πρωταθλήματος την οποία αποφάσισε η διοργανώτρια.
Την ΠΑΕ Λεβαδειακός εκπροσώπησε ο νομικός κ. Βαγιάκος, ενώ την πλευρά της διοργανώτριας και των ΠΑΕ οι κ. Βουγίδης, κ. Λίβας, κ. Αργυρίου, κ. Ρίζου κ. Μπιλίρης, κ. Σεβαστοπούλου, κ. Γκαγκάτσης.
Στη διαδικασία βρέθηκε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ σε ό,τι αφορά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αυτή αναμένεται να παρθεί είτε την προσεχή Παρασκευή είτε από την επόμενη εβδομάδα.

Στη λίστα της Ρόδου ο Σκόνδρας
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρόδου βρίσκεται σύμφωνα με την liganews.gr o πρώην πλέον αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Αποστόλης Σκόνδρας.
Ο 31χρονος Τρικαλινός κεντρικός αμυντικός μετά την πρόσφατη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων, καθώς πέρα από τα «ελάφια», άρεσε και στην Παναχαϊκή.

Με πέντε αλλαγές και τη νέα σεζόν
Στην εφαρμογή της χρήσης των πέντε αλλαγών κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο προχώρησε η FIFA, η οποία δίνει την επιλογή στις διοργανώσεις να αποφασίσουν αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν πέντε αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα ή τις κλασικές τρεις.
Ο λόγος που αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί αυτός ο κανόνας και του χρόνου είναι επειδή πολλές διοργανώσεις θα ξεκινήσουν καθυστερημένα και οι ομάδες θα παίζουν πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα, με τη FIFA να αναφέρει ότι η ευημερία των παικτών ήταν καθοριστικής σημασίας στην απόφασή της να διατηρήσει τον κανόνα.