Δυναμικά στις μεταγραφές με Παππά και Τασιούλα

on .

as gianena

• Σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλει του Α.Σ Γιάννενα, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της την Κατερίνα Παππά και την Γεωργία Τασιούλα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ύψους 1.82 ακραία Κατερίνα Παππά αν και είναι μόλις 15 χρονών γρήγορα εξελίχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ Ιωαννίνων σε σπουδαίο ταλέντο.
Ήδη μετρά 3 χρυσά μετάλλια νεανίδων, δύο χρυσά μετάλλια παγκορασίδων και δύο αργυρά μετάλλια κορασίδων τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν από την ΕΣΠΕΔΕ ενώ το 2017 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο τουρνουά παγκορασίδων που διεξήχθη στη Λάρισα.
Είναι μέλος της Εθνικής Κορασίδων και είναι ανάμεσα στις 22 αθλήτριες που δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το πανευρωπαϊκό U17 2020 που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.
Συμμετείχε τα τελευταία χρόνια ως βασική ακραία στη γυναικεία ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ιωαννίνων και πέρυσι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η Γεωργία Τασιούλα είναι 16 χρονών έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται ως Ακραία-Διαγώνια.
Διακρίνεται για το ήθος και την εργατικότητά της. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Ιωαννίνων όπου με υπομονή και επιμονή κατάφερε να διακριθεί και να αποτελέσει βασικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας. Την περσινή χρονιά αγωνίζονταν με τα χρώματα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την οποία αφήνει για να κάνει το άλμα παραπάνω.
Στην πλούσια συλλογή της εκτός των κλήσεων στις προπονήσεις κλιμακίων της προεθνικής προστίθενται και οι συμμετοχές της αλλά και οι κατακτήσεις αρκετών χρυσών και αργυρών μεταλλίων στα πρωταθλήματα νεανίδων και κορασίδων που οργανώθηκαν από την ΕΣΠΕΔΕ τα τελευταία τρία χρόνια.
Αμφότερες αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Βόλει των Γυναικών.