«Αποχαιρετούν» τον ΠΑΣ Περιστερίδης - Αποστολόπουλος

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Όσο κυλούν οι μέρες και δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ή επίσημη ανακοίνωση, τόσο φουντώνουν οι φήμες για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Ντάσιο στο πόστο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και «σημαία» της ομάδας αισθάνεται πικραμένος και προδομένος από τις εξελίξεις και σύμφωνα με το περιβάλλον του έχει ήδη απαντήσει αρνητικά στον Γ. Χριστοβασίλη για τη μετάθεσή του στο πόστο του υπευθύνου των ακαδημιών.

Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο
Η παραμονή του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία θεωρείται δεδομένη.
Μαζί με τον Γιαννίκη αναμένεται να παραμείνει και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας καθώς θεωρείται για όλους επιτυχημένη η περασμένη σεζόν. Ήδη την περασμένη Πέμπτη ανακοινώθηκε η παραμονή του Γιάννη Ντουρουντού στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης. Βοηθός και άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Γιαννίκη θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Νίκος Μπαδήμας. Ο Μπαδήμας θα συνεχίσει στην πρώτη ομάδα, όμως κατα πάσα πιθανότητα δεν θα είναι προπονητής στην Κ 19. Αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στα τμήματα υποδομής και προορίζεται και για υπεύθυνος ακαδημιών, αν τελικά δεν δεχτεί ο Ντάσιος τη θέση, όπως όλα δείχνουν.
Τέλος, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στο επιτελείο και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Σπύρος Χριστόπουλος.
Τέλος Ιουνίου έληξαν 6 συμβόλαια ποδοσφαιριστών και ήδη αποτελεί παρελθόν από την ομάδα ένας παίκτης, ο Λάσα Σεργκελασβίλι.
Οι υπόλοιποι 5 παίκτες που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια τους πριν λίγες ημέρες είναι ο αρχηγός Σκόνδρας, ο Μπουκουβάλας, ο Αποστολόπουλος, ο Σιόντης και ο Περιστερίδης. Διαφορετική η κάθε περίπτωση και διαφορετικά τα δεδομένα και η πιθανότητα παραμονής.
Ο τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης ίσως αποτελέσει παρελθόν από τη γιαννιώτικη ομάδα. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του, ιδίως όταν υπήρχαν τα πειθαρχικά παραπτώματα του Γιαννίκογλου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά και μάλλον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την αποχώρηση του Χανιώτη πορτιέρο.
Παρελθόν από τον ΠΑΣ πιθανότατα θα αποτελέσει και ο Αποστολόπουλος. Ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας συμπλήρωσε 3 χρόνια στα Γιάννινα και είχε γεμάτες χρονιές. Ιδίως στην Super League 2 ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι με τον Μπουκουβάλα στα δύο άκρα της άμυνας.
Για τον δεύτερο αρχηγό της ομάδας, τον Μιχάλη Μπουκουβάλα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Η διοίκηση του ΠΑΣ και ο Χριστοβασίλης του έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης. Όμως όπως και την προηγούμενη φορά υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον αρχηγό Τόλη Σκόνδρα, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή του, ωστόσο και στη δική του περίπτωση τα δεδομένα είναι μοιρασμένα. Ο Χριστοβασίλης του έκανε μια πρόταση, αρκετά χαμηλότερη από αυτή που περίμενε όμως ο Τρικαλινός κεντρικός αμυντικός.
Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή στην ομάδα του Στέφανου Σιόντη.
Πέραν πάντως των 5 που έληξαν τα συμβόλαια τους, είναι αρκετά πιθανό τις επόμενες ημέρες να λυθεί η συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα και με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο.