Νέα του ερασιτεχνικού

on .

giannakis

«Μπαμ» με Κώστα Γιαννάκη το Κεφαλόβρυσο
Σε μία απίθανη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον Κώστα Γιαννάκη(κατά κόσμον Πένια) από τη Θύελλα Κατσικάς.
Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται μιας και έχει παραστάσεις από όλες τις Εθνικές Κατηγορίες αλλά και από ομάδες του ερασιτεχνικού.

Στον Πίνδο Κόνιτσας ο Παύλος Γεωλδάσης
Την πρώτη μεταγραφή ανακοίνωσε η Πίνδος Κόνιτσας η οποία απέκτησε τον Παύλο Γεωλδάση από την Αγία Μαρίνα.
Ο Παύλος Γεωλδάσης θα βρει στην ακριτική ομάδα τον αδελφό του Γιώργο όπου αυτός αγωνίζεται εκεί από την περσινή περίοδο και έτσι τα δύο αδέλφια θα ξανασμίξουν ποδοσφαιρικά (ήταν πολλά χρόνια στην Ελεούσα) μετά από ένα χρόνο.

Στον Ολυμπιακό Βοτανικού  οι Γιαγτζόγλου και Λαμπρίδης
Την απόκτηση του τερματοφύλακα Σπύρου Γιαγτζόγλου και του αμυντικού Δημήτρη Λαμπρίδη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βοτανικού.
Ο Γιαγτζόγλου ανήκε στο δυναμικό της Θύελλας Κατσικάς αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα την περσινή περίοδο, ενώ ο Λαμπρίδης αποκτήθηκε από την ομάδα των Ραφταναίων.

Δίδυμο τερματοφυλάκων Διαμάντης και Νάκος στην Καστρίτσα
Την νευραλγική θέση του τερματοφύλακα ενίσχυσε σημαντικά η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας αποκτώντας τους Ανδρέα Διαμάντη και Θοδωρή Νάκο.
Ο Διαμάντης αν και ξεκίνησε πέρυσι στην Ανατολή, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Κατσικά όπου με τις εμφανίσεις του συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο 19χρονος Θοδωρής Νάκος αγωνίστηκε στους Χουλιαράδες πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά και έχοντας σημαντική βελτίωση και εξέλιξη υπό την καθοδήγηση του Σπύρου Τασιούλα.
Τρεις μεταγραφές για το Νησί
Στην απόκτηση τριών ποδσφαιριστών από την ομάδα των Χουλιαράδων προχώρησε ο Αετός Νήσου.
Έτσι τη νέα χρονιά στο Νησί θα αγωνίζονται οι Βαγγέλης Τζάλλας, Στέργιος Γεράσης και Φώτης Λώλης.
Η ομάδα του κ.Τόλη θα δώσει έμφαση στην απόκτηση παικτών σε θέσεις που πέρυσι υπήρχε πρόβλημα.
Προθεσμία στους Χουλιαράδες - Δεν δήλωσε συμμετοχή η Κρύα
Εξελίξεις είχαμε όσον αφορά τη συμμετοχή των Χουλιαράδων στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μιας και η ομάδα ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή.
Στον αντίποδα, η Κρύα δεν κατάφερε να εκλέξει διοίκηση και έτσι δεν μπόρεσε να δηλώσει συμμετοχή σε Α’ ή Β’ Ερασιτεχνική.

Πρόεδρος στο Ροδοτόπι ο  Αργύρης-Νέος προπονητής ο Κίτσης
Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο στην Πασσαρώνα Ροδοτοπίου με τον Σπύρο Αργύρη να καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:
Πρόεδρος: Αργύρης Σπύρος
Αντιπρόεδρος: Τσούνης Αθανάσιος
Γεν. Γραμματέας: Αναστασίου Άγγελος
Ταμίας: Μαμακής Χρήστος
Γεν. Αρχηγός: Λύτης Παναγιώτης
Δημ. Σχέσεις/Εκπρόσωπος ΕΠΣΗΠ: Πάικας Σπύρος
Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων: Αργύρης Χρήστος
Μέλος: Κυπριανός Κώστας
Μέλος: Νούσιας Χρυσόστομος
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Χρήστος Αγγέλης με τη διοίκηση να ανακοινώνει την πρόσληψη του Βασίλη Κίτση, ο οποίος επιστρέφει σε πάγκο ερασιτεχνικής ομάδας μετά από αρκετά χρόνια.
Στην Κράψη ο Χάρης Τσάνης
Στην απόκτηση του 29χρονου μέσου Χάρη Τσάνη, από τη Δόξα Αναργύρων προχώρησε η ομάδα της Κράψης.
Ο Τσάνης είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία μιας και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Κέρκυρας ενώ έχει αγνωνιστεί και σε Βελισσάριο, Κρύα, Πέραμα, Πεδινή, Αμπελόκηπους και Μουσιωτίτσα.

Στην Α.Ε.Μ Μιχαήλ και Μπαλαντάνης
Σε δυο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Α.Ε.Μ Μικρασιατών, καθώς απέκτησε τον Χριστόφορο Μιχαήλ από την Κόντσικα και τον Νίκο Μπαλαντάνη από τη Χρυσοβίτσα.
Ο 21χρονος επιθετικός Μιχαήλ αποτελεί προσωπική επιλογή του Χρήστου Βαζάτη, ο οποίος γνωρίζει καλά τι μπορεί να προσφέρει παρότι όταν ήταν στην Κόντσικα ως προπονητής ο Μιχαήλ είχε τραυματιστεί σοβαρά στον χιαστό και υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Ο 24χρονος αριστερός μπακ Νίκος Μπαλαντάνης επιστρέφει στην ομάδα των Μικρασιατών μετά από μια χρονιά στην Χρυσοβίτσα μιας και την περίοδο 2018-19 είχε ξαναφορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.