Παραμένει και τη νέα χρονιά στον ΠΑΣ ο Γ. Ντουρουντός

on .

NTOYROYNTOS KRIEZMAN

• Κάτι αρχίζει σιγά-σιγά να κινείται όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αρχή έγινε χθες με την ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντό ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Άλλωστε, η διοίκηση φαίνεται να είναι ευχαριστημένη από την δουλειά όχι μόνο του κ. Ντουρουντού, αλλά όλου του τεχνικού επιτελείου και δύσκολα θα έχουμε εκπλήξεις με αποχωρήσεις.
Ο Γιάννης Ντουρουντός είναι ένας εκ των στενών συνεργατών του Αργύρη Γιαννίκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, είχε έρθει πέρυσι τον Ιούλιο στα Γιάννινα, αντικαθιστώντας τον επί σειρά ετών προπονητή φυσικής κατάστασης της γιαννιώτικης ομάδας Βασίλη Αλεξίου.
Ο Γ. Ντουρουντός είναι προπονητής Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A) & Εργοφυσιολόγος και συνεργάζεται με τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τη σεζόν 2019-20.
Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Φυσιολογία και Βιοχημεία της Άσκησης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ). Έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες επαγγελματικής κατηγορίας (Ολυμπιακός, Al Shabab, AL Raed S. FC, Απόλλων Λεμεσού, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Skoda Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης).
Το 2004 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα Προπονητικής με ερευνητικό έργο στα Διατροφικά Συμπληρώματα και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης.
Παράλληλα ήταν μέχρι το 2018 επιστημονικός υπεύθυνος του εργαστηρίου εργομετρίας και φυσικής απόδοσης Physiotrio Sports Clinic (Riyadh) Σαουδικής Αραβίας και έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού σε 5 παιχνίδια ομίλων Champions League 2017-2018.

Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ανανέωση
H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ανανέωσε την συνεργασία της, με τον Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Ιωάννη Ντουρουντό.
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του Π.Α.Σ., τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Γιαννίκη, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και στη προσεχή σεζόν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό μέσα από το δικό μου ρόλο για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας», δήλωσε στο pasgiannina.gr ο προπονητής φυσικής κατάστασης.