Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στην Άρτα

on .

podhlasia

• Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας, θα διοργανώσουν από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης & Αντοχής στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε στην ‘Άρτα συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννη, με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλάτου Παν. Πριστούρη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Λιόντο και Υπηρεσιακά Στελέχη του Δήμου, με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών που πρέπει να ακολουθηθούν για τη διοργάνωση του αγώνα.
«Στο Δήμο μας θα βρεθεί η «ελίτ» της Ελληνικής Ποδηλασίας και αναμένεται να μας χαρίσουν ένα πρωτόγνωρο θέαμα και ένα αγώνα υψηλού επιπέδου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα θα περάσει από διάφορες περιοχές του Δήμου που εκτείνονται από την Κορωνησία ως και την Ροδαυγή, ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για τους λάτρεις του ποδηλάτου.