Στην Α2 Εθνική Ανδρών ανεβαίνει ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων

on .

aoi

• Τον προβιβασμό της αντρικής ομάδας του Α.Ο. Ιωαννίνων στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ως πρωταθλητής 2019-2020 του Δ΄ Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ενέκρινε ομόφωνα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσης Ελλάδος.

Έτσι, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Γιαννιώτικος σύλλογος θα συμμετέχει στον Α’ Υποόμιλο της κατηγορίας Α2, με αντίπαλους τις ομάδες Αρχέλαος Κατερίνης, Ελπίδες Αμυνταίου, ΑΟ Κοζάνης, ΓΑΣ Κιλκίς και Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί το προπονητικό δίδυμο Καραμπίνα Γιάννη - Σιαράβα Βασίλη για την πετυχημένη αγωνιστική πορεία, όλους τους αθλητές που υπερέβαλαν εαυτό και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Τμήματα αρχαρίων
Με δεδομένη την αναβάθμιση της γιαννιώτικης χειροσφαίρισης τα τελευταία χρόνια, ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων δημιουργεί καινούργια τμήματα αρχάριων αθλητών αγοριών και κοριτσιών που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2009 – 2011, προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα. Οι προπονήσεις των αρχαρίων θα πραγματοποιούνται στο νέο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ στη Λιμνοπούλα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, από 19:30 ως 21:00 όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και θα είναι δωρεάν. Πληροφορίες Οδυσσέας Λάμπρου (6936998422) και Σιαράβας Βασίλης (6936567263).