Πιστή στον ΠΑΣ η Ντίνα Σαρηγιαννίδου

on .

sarhg

• Τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα σεζόν η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, Ντίνα Σαρηγιαννίδου.
Η Βεροιώτισσα αθλήτρια που προσφέρει στην γιαννιώτικη ομάδα εδώ και έξι χρόνια, στάθηκε άτυχη την περσινή σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και ο τραυματισμός την άφησε μακριά από την ομάδα στην παρθενική της συμμετοχή στην Α1.
Η διοίκηση του ΠΑΣ στην ανακοίνωση για τη συνέχιση της συνεργασίας με την αρχηγό της ομάδας. ανέφερε πως η αθλήτρια προσηλωμένη το πρόγραμμα της αποθεραπείας της, ξεπέρασε τον τραυματισμό και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Δουβίτσα για την προετοιμασία της ομάδας, ενώ εύχεται φέτος να είναι η χρονιά της, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα, να αγωνιστεί δηλαδή στην Α1 με τα καλύτερα αποτελέσματα για εκείνη και την ομάδα.
Από την πλευρά της, η Ντ. Σαρηγιαννίδου δήλωσε την ανυπομονησία της για να ξεκινήσει η προετοιμασία, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τον κόσμο για τη συμπαράσταση.
Στα κυανόλευκα η Αμερικανίδα Πέρι
Η 27χρονη Αμερικανίδα Kourtni Perry αποτελεί την τέταρτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΣ, μετά τις αδερφές Βιντσηλαίου και την Κούπερ.
Αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Ν. Δουβίτσα στις θέσεις 4 και 5, ενώ προέρχεται από το σουηδικό πρωτάθλημα, κατακτώντας την 3η θέση με την Hogsbo Basket Goteborg. Σε 18 αγώνες είχε 14,2 πόντους, 9,5 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, ενώ σούταρε με 51,7% στα δίποντα και 65,5% από τη γραμμή των βολών.
Να σημειωθεί πώς Πέρι και Κούπερ πέρυσι ήταν σε αντίπαλες ομάδες στο σουηδικό πρωτάθλημα, όμως φέτος θα αποτελέσουν το δίδυμο των ψηλών στον ΠΑΣ Γιάννινα.