Με δυο ομάδες τα Γιάννινα τη νέα σεζόν

on .

 

anatoli

• Μετά από πολλά χρόνια τα Γιάννινα σαν περιοχή έχουν την ευκαιρία να έχουν και πάλι 2 εκπροσώπους στην Γ’ Εθνική και μάλιστα από γειτονικές περιοχές, την Ανατολή και τη Θύελλα Κατσικάς.

Η Ανατολή παραμένει αγωνιστικά στην κατηγορία, ενώ η Κατσικά προβιβάζεται ως πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΗΠ.
Την εβδομάδα που μας πέρασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε τις οριστικές αποφάσεις της σχετικά με την άνοδο και τον υποβιβασμό των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές των 8 ομίλων θα ανέβουν στην παραπάνω κατηγορία, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η Football League, ενώ στον αντίποδα θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα μόνο όσες ομάδες δεν είχαν μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνουν στην κατηγορία και όλες οι υπόλοιπες εξασφαλίζουν την παραμονής τους.
Πρακτικά αυτό σημαίνει για τον 4ο Όμιλο, όπου συμμετείχε και η ομάδα της Ανατολής, ότι υποβιβάζονται μόνο ο Απόλλων Ευπαλίου και ο Αστέρας Ιτέας. Να σημειωθεί ότι από τον 8ο Όμιλο δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.
Ας δούμε αναλυτικά τις ομάδες που υποβιβάζονται, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ομάδες που είχαν κάποτε παρουσία μέχρι και στην Α' Εθνική όπως ο Ακράτητος και ο Πανηλειακός.

1ος όμιλος
Κεραυνός Πέρνης
Κιλκισιακός
Ηρακλής Ζυγού
Δόξα Θεολόγου-Πότου

2ος όμιλος
Φλώρινα
Αστραπή Μεσοποταμίας
Σειρήνα Άρης Παλαιοχωρίου
3ος όμιλος
Διγενής Νεοχωρίου
ΑΟ Ποταμιάς

4ος όμιλος
Απόλλων Ευπαλίου
Αστέρας Ιτέας

5ος όμιλος
Ακράτητος
Ηλυσιακός
Άγιοι Ανάργυροι
Ερμής Κορυδαλλού

6ος όμιλος
Παλληνιακός
Αχαρναϊκός
Κόρινθος ‘06
ΑΕΚ Τρίπολης

7ος όμιλος
Παναργειακός
Ολυμπιακός Ζαχάρως
Πανηλειακός