Η Επιτροπή Γονέων αθλητριών τονίζει: «Ο ΠΑΣ κέρδισε το πρωτάθλημα στο γήπεδο»

on .

volei

• Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε στην ΕΟΠΕ, η επιτροπή γονέων των αθλητριών του ΠΑΣ Γιάννινα στο Βόλεϊ, με την οποία καταγγέλει την απόφαση της ΕΣΠΕΔΕ, να κάνει κλήρωση με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, το αποτέλεσμα της οποίας ανέδειξε τον τελευταίο πρωταθλητή Β’ Εθνικής και τον έστειλε στην Α2, αντί να ανακηρύξει πρώτη την ομάδα του ΠΑΣ που ήταν πρωτοπόρος με 39 βαθμούς έναντι 38.
Στην ανακοίνωση, η επιτροπή χαρακτηρίζει κωμική την κλήρωση που έγινε, με την ΕΣΠΕΔΕ να τροποποιεί την προκήρυξη στις 17/05 και να κάνει κλήρωση στις 20/5, ενώ αναφέρουν πώς πρόεδρος της Πρέβεζας, μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕΔΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ είναι το ίδιο πρόσωπο.
Επισημαίνουν, χαρακτηριστικά, πώς ενώ οι ενώσεις τροποποιούν τις προκηρύξεις τους με βάση τις αποφάσεις της ΕΟΠΕ και ανακηρύττουν πρωταθλητές με βαθμολογικά κριτήρια, εδώ η ΕΣΠΕΔΕ πληροφορεί ότι «δίκαια έγινε η κλήρωση».
«Κύριοι, παρακαλούμε ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ την αδικία. Δεν θέλουμε τα ανήλικα παιδιά μας να μάθουν με αυτό τον τρόπο τη λειτουργία των προσβάσεων, των γνωριμιών, των θέσεων ευθύνης προς ίδιον όφελος. Ο πρωταθλητής, έστω και εν μέσω πανδημίας, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το κέρδισε στο γήπεδο» καταλήγει η Επιτροπή Γονέων.