Με μέτρα προστασίας ανοίγει το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο

on .

NEO KLEISTO

• Τη Δευτέρα 25 Μαΐου πρόκειται να λειτουργήσει ξανά το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων ακολουθώντας ωστόσο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ορισθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΟΚ.
Μεταξύ άλλων, για τη λειτουργία του Νέου Κλειστού θα ισχύσουν τα εξής: Με ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές των σωματείων θα είναι ηλικίας άνω των 13 ετών. Με ευθύνη των συλλόγων θα γίνονται ατομικές προπονήσεις είτε ομαδικές προπονήσεις χωρίς ασκήσεις με αντίπαλο σε γκρουπ των 5-6 ατόμων. Δεν θα επιτραπεί είσοδος άνω των 25 ατόμων (αθλητών, προπονητών, παραγόντων) βάσει της επιφάνειας του γηπέδου. Κάθε αθλούμενος θα πρέπει να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιής, η οποία θα φέρει σφραγίδα και υπογραφή ιατρού. Οποιοδήποτε μέλος συλλόγου (προπονητής, αθλητής, παράγοντας) εισέρχεται στο γήπεδο υποχρεούται να γράφει το όνομά του και να υπογράφει στον ημερήσιο κατάλογο καταγραφής εισερχομένων-εξερχομένων ατόμων. Η προπόνηση θα διαρκεί μία ώρα, ενώ τα αποδυτήρια θα παραμείνουν κλειστά όπως και η αίθουσα με τα βάρη. Τέλος, θα υπάρχουν συσκευές αντισηπτικών υγρών εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου για χρήση από τους συλλόγους, ενώ ο κλιματισμός του γηπέδου απαγορεύεται να λειτουργήσει.
Παράλληλα, η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, ενημερώνει και για μια σειρά νέων παρεμβάσεων που έγιναν στο Γυμναστήριο, το χρονικό διάστημα απαγόρευσης λειτουργίας του. Μεταξύ άλλων, έγινε κατασκευή νέου και μεγαλύτερου αποδυτηρίου διαιτητών, δύο νέων WC για εξυπηρέτηση αθλητών ΑμεΑ, ελαιοχρωματισμοί αποδυτηρίων και κοινόχρηστων χώρων, διαγράμμιση χώρου στάθμευσης γηπέδου κ.λ.π..