Με αυστηρό «πρωτόκολλο» το παιχνίδι Καραϊσκάκη Άρτας - ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 11 3 20

• Την προετοιμασία του για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον γειτονικό Καραϊσκάκη στην Άρτα συνέχισε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, ενώ σήμερα έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες.

Μπορεί τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να αναβλήθηκαν για δύο εβδομάδες, μέχρι τις 25 Μαρτίου λόγω κορωνοϊού, όμως το μέτρο αυτό δεν εφαρμόστηκε και στα εθνικά πρωταθλήματα. Εκεί αποφασίστηκε από την ΓΓΑ και την ΕΠΟ να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και με την παρουσία μέγιστου αριθμού 60 ατόμων, όχι φιλάθλων, αλλά το σύνολο ποδοσφαιριστών, τεχνικών επιτελείων, ιατρών κτλ. Το παιχνίδι λοιπόν μεταξύ των δύο ομάδων της Ηπείρου, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Καραϊσκάκη Άρτας, θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στις 16:00 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και τον αριθμητικό περιορισμό που προαναφέρθηκε. Κόντρα στους Αρτινούς ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες, τους τιμωρημένους Παντελάκη και Λιάσο, αλλά και τον τραυματία Κάστρο.
Ο Κολομβιανός μέσος δεν προπονήθηκε ούτε χτες και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα προλάβει ούτε αυτό το ματς, ενώ εκτός προπόνησης ήταν χτες και ο Οικονομόπουλος. Αντίθετα, κόντρα στον Καραϊσκάκη επιστρέφουν οι Χουτεσιώτης και Μπουκουβάλας που εξέτισαν κόντρα στην Κέρκυρα την ποινή τους για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. 
Το χτεσινό πρόγραμμα στο ΠΕΑΚΙ περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας για το ξεκίνημα και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας με 4 τέρματα. Στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε και εσωτερικό οικογενειακό δίτερμα. Μετά το τέλος του προγράμματος, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα, βρέθηκαν στα αποδυτήρια και παρακολούθησαν σεμινάριο της Sports Radar για την ακεραιότητα του ποδοσφαίρου και τους στημένους αγώνες στην Ελλάδα.
Ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε ρεπό σήμερα Πέμπτη στους ποδοσφαιριστές και η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα θα γίνει αύριο Παρασκευή, όταν και η προετοιμασία της γιαννιώτικης ομάδας θα μπει στην τελική ευθεία. 

Διαιτητής ο Τσέτσιλας
Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από τα Γρεβενά ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Βοηθοί του Τσέτσιλα θα είναι ο Αθανάσιος Στεφούλης και Βασίλειος Μωυσιάδης επίσης από τα Γρεβενά και τέταρτος ο Σπυρίδων Κολυτάς από την Κέρκυρα. Παραρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σπυρίδων Τομαράς από την Αιτωλοακαρνανία.